My heart is in pain but I'm smiling for you

2010-11-30 @ 23:50:39
Hej bloggen! Har inte haft saker att skriva om idag känner jag.. Jag har inte gjort ett skit idag, låg i soffan från halv elva till halv tre och sen har jag bara suttit framför datorn och chillat. Tråkig dag oyes.
Stannar hemma från skolan imorgon också, har fortfarande hosta, kallsvettes hela tiden osv. Men på torsdag kommer jag och leker med mina sötnosar, har saknat dom haha. Och förhoppningsvis ska jag bleka utväxten imorgon också, hoppas det går i alla fall! Sista gången som blond..?

Alltså ääärligt jag har haft hicka i mer än timme nu, blir nästan rädd brukar aldrig ha det och såg på Grey's att en tant dog av det åh jag vill inte dö redan :(:(:( 
Och en till jävlig sak är att jag har plockat sönder mina ögonbryn dom växer typ aldrig ut igen, inte som jag vill att dom ska växa i alla fall och det suger, mina ser förjävliga ut alltså. JAJA nog med svammel, kanske bloggar innan jag lägger mig. Puss

Ibland undrar jag hur jag lyckas vara så snygg hela tiden..


Once a whore you're nothing more I'm sorry that'll never change

2010-11-30 @ 19:23:55

 

Here I am, once again I'm torn into pieces, can't deny it, can't pretend Just thought you were the one


Dag 3 - Mina föräldrar

2010-11-30 @ 15:43:40
Ja, vad ska man skriva om sina föräldrar egentligen?
Min mamma heter Jeanette och min pappa heter Anders. Jag flyttade ifrån dom i höst och är här någon gång i månaden och det känns väl helt okej, skönt att träffa mamsen och papsen ibland haha ;)
Dom har tyvärr lyckats skämma bort mig, jag får nästan allt jag vill ha.. Men jag klagar inte just nu i alla fall. Kanske blir jobbigt senare när man måste skaffa pengar själv och så.
Men dom är bäst i hela världen, älskar er!

finfint

2010-11-30 @ 15:02:07



Tack mamma


and now my heart is breaking

2010-11-29 @ 23:13:58
Är så trött.. Har ingen kraft kvar, orkar inte ens gå uppför trappan till sängen. Då är det illa
Har bara sett på tv ikväll med mamma och brorsan, bl.a Pensionärsjävlar. Det sög, hur kan man tycka det är roligt? Skrattade inte en enda gång haha så B. 

Ska nog packa ihop datorn och börja röra mig mot rummet! Men tyvärr så kom jag nyss på att jag måste sova ensam i natt, gud vad roligt. NÄ fy fan vad jag hatar det. Kallt och jävligt, nu blir jag bara less på riktigt alltså.. Ska typ skaffa mig en sexdocka som kan hålla mig sällskap under nätterna när sängen känns för stor, eller vad säger ni? ;) Nej nu skojar jag igen, fan vad rolig jag är.

Btw - statistiken har varit skön idag! Fortsätt så, och kommentera meeer!



Godnatt!



fuck

2010-11-29 @ 20:07:02
Har skrivit klart rapporten och ska skicka in den nu. Men har sjuk huvudvärk och känner mig svimfärdig
så nu ska hämta Wienernougat och lägga mig i soffan med mamma och lillebror. Hörs ikväll hejs

You left once, and I know you'll leave again

2010-11-29 @ 16:52:12



weit


Let you put your hands on me in my skin-tight jeans

2010-11-29 @ 13:06:03
Heyeyeyyyy, jag vaknade runt tio idag. Skönt!
Det är dock inte lika skönt att vakna helt svettig samtidigt som man fryser hur mycket som helst, man vet inte om man ska ligga med eller utan täcke. Ni känner igen er I guess. Men som tur är så har jag världens bästa lillebror som kommer upp med fika på sängen, gullee.

Just nu sitter jag med täcke vid matbordet och försöker skriva klart min APU-rapport. Det går ganska bra än så länge, får väl se när jag blir klar. Den ska in idag i alla fall så det är ju bra om jag gör klart den så jag inte får IG.. 
Nu ska jag fortsätta, vi hörs om en stund bara. Puss 




Q&A och godnatt

2010-11-29 @ 01:03:42


Tacktack sötnos!
Haha alltså saken är den att jag har ingenting att filma med, isf skulle jag behöva någon som filmar med min mobil och då kommer det bara bli oseriöst och dålig kvalité på videon. Får se hur jag gör, kan väl lägga upp ett inlägg med bilder till en början i alla fall och sen någon gång i framtiden kanske jag skaffar någonting jag kan filma med, who knows.
Och vilka grejer jag använder har jag redan gjort ett inlägg om.


En lista över saker man ska skriva om i trettio dagar, en ny bloggtrend helt enkelt. Roligt och bra om man ändå inte har någonting annat att skriva om. 



Nu är jag faktiskt trött och har ont i rumpan, suttit på en trästol jättelänge.. Så jag ska borsta tänderna och sen drar jag mig mot min sköna säng, hörs imorgon sötnosar. Och ni måste väl erkänna att jag varit ganska duktig på att blogga idag/ikväll/inatt? ;)

Kommentera mer, det är så jäkla kul med allt gulligt ni skriver

Usch

2010-11-29 @ 00:42:12



Alex kom nyss och visade mig den här saken.. och när jag ser vad det är så säger han: "Asså vet du hur mycket jag kommer njuta av att äta den här? BARA OST!!" Typiskt killar att äta sånt där äckligt, jag får rysningar när jag tänker på smaken i munnen uuuusch och fyyyyyyy.


Dag 2 - Min första kärlek

2010-11-29 @ 00:19:50


Ni kanske inte tycker att det är så roligt att läsa om min första kärlek eftersom det är Simon, så jag har inga breakup stories, tyvärr, men lite drama finns det väl alltid!

Vi träffades via apberget.se, han skrev till mig, kommenterade alla mina bilder (haha SÖÖT), jag brydde mig inte direkt i början, visste inte ens vem det var när han smsade och dissade ganska mycket. Han var väl precis som alla andra? Faaast sen skickade han bild på sig till mig och seriöst, jag dog typ. Så jävla fin helt sjukt! Vi började snacka mer och mer, skulle träffas flera gånger men det blev aldrig av. En kväll i december förra året skulle vi träffas på stan men då började vi bråka precis innan och sen blev det bara skit av allt han höll på med en annan tjej och jag började hålla på med en annan kille, jag var väl inte den gladaste just då.... 

Efter nyår började vi snacka mer igen, ragga osv ni fattar. Skulle träffas på Club Nordic men det blev inte heller av för han fick ingen skjuts in till stan, så det sööög jag var as sur den kvällen minns jag. Helgen efter det drog jag på cup i Sundsvall och då fick jag reda på att vi var lediga på måndagen, när han skulle till Agnäs med sin skola.
Det är typ då man tänker: Skit samma. Nu eller aldrig? Mamma skjutsade mig och Sandra till Agnäs, för jag ville ju inte vara helt ensam om jag skulle få dissen liksom, och jag kan bara säga att jag har aldrig någonsin varit så nervös som jag var då hahaha fy faaaaaaan. 
När jag var där ringde jag och han kom ut och vi började strula direkt hahaha, sött eller något. Satte oss inne i stugan och snackade ett tag sen gick Sandra ut och vi hade det mysigt, var med honom i nån timme bara sen drog jag mig hem igen. Lätt bästa dagen jag varit med om kan jag lova :]

Och ärligt talat jag är så glad över att jag har dig älskling, att det blev som det blev.
Du är det bästa som hänt mig och den finaste som finns i hela världen. Jag älskar dig 

Dag 1 - Om mig

2010-11-28 @ 22:51:56
Jaha, då var det dags för mig att börja med den här bloggtrenden då. Får väl se hur länge det håller!


FÖDELSE/SMÅ ÅREN

Jag föddes på Umeå BB 21 mars 1994, vet inte hur mycket jag vägde och hur lång jag var och orkar inte fråga mamsen men jag var i alla fall normal skulle jag tro haha. Bodde på Haga tills min äldsta lillebror Alexander föddes och då flyttade vi till lilla Bjurholm.
Minns inte så jättemycket från när jag var liten, min bästa vän var Nathalie. Minns när mamma sa att vi skulle hälsa på Nathalie och Felicia, herregud vad glad jag blev haha typ skrek och sprang runt. Jag och Nattiiis lekte dinosaurier och Harry Potter för det mesta, vem behöver barbies när man har grym fantasi liksom?

HÖGSTADIET

Jag gick på Castorskolan i Bjurholm, det gick ca 30 st i min klass om jag inte har fel? Jag hatade och älskade min klass. Vissa kunde jag inte ens kolla på och andra var/är så jävla underbara så det är inte sant, ni är bäst i hela världen och det vet ni hoppas jag

Jag var mycket med Sandra under sjuan, åttan och halva nian. Sen slutade vi snacka helt pga lite personliga saker, men det är väl löst nu. Vi är inte med varandra men kan snacka i alla fall och det är väl skönt. Men min allra bästa, finaste vän som jag hade så jääävla kul med under nian var Amanda. Minns du alla gånger vi åkte in till stan för att se på hockeypojkar, chilla på skolor, vara med killar osv? Haha helt sjukt vad många minnen jag har med dig hjärtat. Du är underbar.

I åttan blev jag fjortis haha, men vem har inte varit det?! Tror det var på vårterminen jag började med övermycket smink, löshår(men det började jag med eftersom mitt hår gick av när jag var utomlands), idomin, platinablont hår, raggade på hur många killar som helst och hade väl i stort sett världens sämsta självförtroende som dom flesta fjortisar har..? 
Gick verkligen ner huuur mycket som helst ett tag också, jag vet inte hur det gick till så kan inte svara på några frågor om det heller haha. Det bara hände :D

Vi höll på med mycket bus under dom här fyra åren(räknar in sexan också haha!) jag vet inte hur många mobbingmöten jag, Matilda och Erik har varit på helt ärligt, nu tänker ni säkert åh vilka töntar som måste tracka ner på andra för att må bra. SÅ VAR DET INTE. Eller ja visst jag kan väl ha sagt ett par elaka saker i mitt liv hehe, men enligt dom jag/vi "mobbade" så var det för att jag gav dom blickar.. haha.. snälla? Vart gick det fel liksom.

Erik och Matilda var mina bästa vänner under högstadiet, vi har varit med om så mycket och ni är fan i mig dom roligaste personerna i världen! Jag har skrattat så jag fått magrutor, faktiskt. Kommer aldrig glömma våra spårade franskalektioner när Erik satt uppe på skåpet medans vår lärare hade genomgång, när Jasmine och Matilda kaxade jävel med Ulla, när en viss person hade svettfläckar under armarna och vi lurade honom/henne att lyfta på armen HAHA.

Ett minne jag har från högstadiet är väl när vi var på klassresa i nian och åkte till Holmön. Det var jättemysigt så länge det varade haha. Vi åkte dit med båt, nästan alla grät för båten gungade. Vi kom fran till ön, gick till prästgården tror jag att det var, vilket tog sin lilla tid. När vi väl var framme så fick vi veta vilka vi skulle sova med osv, alltså ärligt  jag fattar inte hur våra lärare tänkte där haha vi kunde typ ha haft världens jävla party utan att dom brydde sig? Men det var NICE!
Jag, Matilda och Joel gick runt mitt i natten på äventyr, gick lite överallt och det var mysigt och sååå, dom flesta sprang väl runt lite överallt tror jag. Sen gick jag och en eller två tjejkompisar till killarnas rum där vi höll på, jag hade det mysigt med Erik (misstolka inte men.. det hände väl ett och annat hehe) och sen så fick jag den FANTASTISKA idéen att gå från deras rum till vårat via balkongen.. Det visade sig att det var två balkonger.. MEN det visste ju inte jag, trodde att det var en stor balkongjävel men icket, det var en brandstege i mitten. Då ramlar jag självklart ner, slår in benet i några skruvar som sliter upp tre feta jack i benet och jag fick armen mot kanten så där hade jag några skrapsår också, inte så allvarligt. När jag klättrat upp och hoppat in genom fönstret gör det förjävla ont men jag tänker mest bara på att mina nya leggings gick sönder.. haha snacka om störd i huvudet. Gick sedan in på toan och fick se några djupa hål i benet, inte så mysigt men vad gör man? Försökte ta mig till sängen men höll på att svimma flera gånger. Minns att Sandra skrek att jag var tvungen att sy och shit. Hela klassen fick se på när min idrottslärare plåstrade ihop mina ben haha, fyfan dumma var dom också. Sa massa elakt.. Bajsbarn.

Dagen efter vaknade jag av att det gjorde helvetes ont och att jag höll på att svimma några gånger, Matilda kom ner och såg mig ligga på golvet och ba: "Vad fan har du gjort nu då?" HAHA åh kommer aldrig glömma hennes min. 
Sedan fick jag skjuts av sjöräddningen till land(det var hur häftigt som helst!! Båten körde sjukt snabbt haha) och därifrån fick  jag åka ambulans till akuten, och höll på svimma där flera gånger, fick inte sy för infektionsrisken var för stor. Sen hände det bara massa tråkiga saker haha men kommer verkligen aldrig glömma den kvällen, 9/9-09 = min otursdag.

Jaaa annars så vet jag inte vad jag ska skriva om min högstadietid, blev tight med Jakob Dahlgen aka min bästa och finaste vän, och om jag ska sammanfatta den med tre ord blir det nog.. Pojkar, Vänner och Plugg. Typ!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag saknar er så otroligt mycket!



GYMNASIET

Ja, började gymnasiet för tre månader sen eller vad kan det vara? Ja i alla fall så går jag Medieprogrammet på Midgård och jag trivs jätte jätte jääätte bra! As skön skola, världens bästa klass, sköna lärare, gott fika i kafeterian, har jävligt soft schema också. Haha vad mer kan man önska? Dock tycker jag att man inte känner någon utanför klassen typ. Känns lite tråkigt men samtidigt skönt, då kan man gå dit hur ful som helst, fast iofs, på Midgård får man ju vara som man är haha..

Nästa år får vi välja inriktning och jag kommer så klart välja Foto! Längtar sjuukt mycket till det, eftersom det är min favoritlektion på hela veckan. Kan inte säga så mycket mer om min gymnasietid, återkommer!

NUTID

Går som sagt gymnasiet, på fritiden hänger jag med mina kompisar och är mest med min älskling. Fotar, håller på med design, bloggar så klart, bor ensam i en etta på Haga. Kan bli rätt så ensamt men det löser sig alltid, det är faktiskt skönt att få vara ensam ibland. Dock inte hela tiden, men då kan man alltid vara med någon eller så. 
Trivs rätt så bra med allt som det är just nu, förutom stressen som gör att jag mår dåligt typ.. nästan jämt. Men det lugnar ner sig på helgerna och under loven känns livet ganska så perfekt. 



JÄVLAR vilket inlägg det blev, men nu känns det som att jag är igång med bloggningen igen. Skönt eller vad säger ni? Den människa som orkat läsa igenom detta ska fan få beröm. Kommenteraaaa meraaaaaa, och glöm inte att ni kan fråga mig vad som helst på bloggsvar.
Hörs sötnosar!

JAPP, DÅ KÖR VI

2010-11-28 @ 21:23:26
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

2010-11-28 @ 19:49:11


The best part of my day

2010-11-28 @ 19:40:46


Just nu sitter Ludwig och ritar bredvid mig och jag sitter framför facebook och äter kiwi som är det godaste som finns,
tusen gånger bättre än godis kan jag lova. 
Ska försöka skriva lite på APU-uppgiften nu också.. fy fan vad tråkigt alltså, men jag ska ju vara hemma imorgon så då hinner jag klart hoppas jag! Vi hörs om en liten stund bara, puss.

sötnosis

2010-11-28 @ 19:25:22


Inte många som kan dra så här många poser på 10 sek, Amanda ska vara stolt.. Eller?

sista helgen i november

2010-11-28 @ 13:53:43
Hej min söta lilla blogg
Jag har inte uppdaterat i helgen pga lite olika saker, mått dåligt (sjuk alltså) men man känner ju såklart inte av det när man umgås med sina favoritpersoner. Skulle nog behövt sova hela helgen men har varit ute i kylan och idag visar det sig att jag har feber, känns.. sådär.

I natt har jag och Simon sett film och vi somnade väl rätt så tidigt skulle jag tro haha, gud vad ovanligt. Fast näe. Det har i alla fall varit tre aaaaasmysiga dagar kan jag lova. Som vanligt alltså! Nu känner jag att jag inte bloggat på skitlänge så blir mest en massa svammel men det duger, ska försöka skicka min APU-rapport till pappas dator, den här dör snart och jag har ingen laddare med mig. Smart tjej osvosv

Jag har ingen rolig bild tror jag, så jag bjuder på min "nya" vb på facebook, höööres



:(

2010-11-27 @ 22:46:01
Bloggar imorgon

whats my name

2010-11-27 @ 14:13:02


Gillar min utväxt och min otrooooligt långa lugg haha, Amanda <3

Igår var vi med Amanda och Daniel chillade mest bara och idag mår jag skit, har försökt göra APU-uppgiften men det går åt helvete så ska lägga mig i sängen men Simon istället och mysa hela dagen. Får se om det blir något roligt ikväll. Hörs!

missyou

2010-11-26 @ 11:27:38

You can throw me like a lineman I like it better when it hurts

2010-11-26 @ 10:06:29
Shushu godmorgon hej whatever, idag är jag ledig vilket känns heeeelt underbart faktiskt
Har knappt varit vaken i en timme och är redan ganska pigg och det känns ju inte heller så dåligt, haha. Idag hade jag tänkt att jag skulle chilla jävel, ska bara hinna med att skriva lite skolarbete och ska nog fika med mamma och mormor idag också. Mysigt. 

En sak som jag blir less på är vädret, varför ska det snöa så här mycket? Snöa kan det göra på natten när ingen är ute och inte nu. Sen kan det ju lugna sig lite eftersom det redan är riktigt jävla mycket snö ute. Usch, blir nästan sur.
Så här ser det ut utanför ett mitt fönster:



puss

2010-11-25 @ 22:07:54
Mys med min älskling inatt, goooodnighty alla <3

Everyone knows who you are

2010-11-25 @ 14:33:56
Innan jag skriver om min dag ville jag bara säga att.... NU HAR JAG HELG!!!

Hahah i alla fall, idag klockan nio skulle vi vara på bildmuséet ovanför Gammlia. Var väl inte det roligaste men lätt bättre än att ha tråkiga lektioner. Sen drog vi på stan och åt på donken och efter det fick vi tråkigt så då chillade vi hos John en stund, det var mys som vanligt med mina söta klasskompisar haha ni äger.

Nu sitter jag och försöker skriva klart min text till bilden på Multimedian och snart kommer min baby hit så då blir det mys framför tvn skulle jag tro, hörs sen puss




Saknar mitt hår det var hur fint som helst där..

Dagens vill haaa

2010-11-25 @ 13:53:15



Världens snyggaste typ åååh vad jag vill ha

Sitter på donken och äter lunch med Iwar, ...

2010-11-25 @ 11:08:50

bluetooth_dsc059 (MMS)

Sitter på donken och äter lunch med Iwar, Sara och Johannes mina bitcheessss. Museet var helt ok inte det roligaste jag gjort men. Ska hem om en stund vi får höras dåå puss


godnatt

2010-11-24 @ 23:51:42
Nu tar jag min godispåse och kryper ner under täcket,
nattinattiii hörs förhoppningsvis imorgon innan jag drar iväg.

.

2010-11-24 @ 23:22:34

när jag är ledsen tänker jag tillbaks på
dagen det blev vi och jag fick allt som jag önskat
jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans
när vi är med varandra, känns som tiden stannar
du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje
trodde aldrig att kärlek kunde kännas så här rätt
du är allt som jag någonsin velat ha
varje andetag med dig känns så underbart
jag säger så mycket men, detta är sant
du kan vara den rätta så håll hårt i min hand
första ögonkastet, det var kärlek redan då
du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på
vi ska vara dom som klarar allting tillsammans
och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat

du är det finaste jag vet, det finaste jag vet

En ny bebis till min lilla samling

2010-11-24 @ 20:43:36


Jag är DÖKÄR, fick tvinga mamma att låna mig pengar så jag kunde köpa den. Gaaaah vad fin den är!!!
Har letat hur länge som helst efter en sån här, och nu hittade jag en jävligt billig. Faaaan vad glad jag är :)

Jag tänker på dig precis just nu

2010-11-24 @ 17:08:58
Dagen har varit hur chill som helst, satt bara i filmsalen och hade föreläsningar.
Ikväll kommer min mamma hit wohoooo, då ska vi dra och handla som vanligt. Och imorgon är det torsdag = den bästa dagen på hela veckan. Och imorgon är den ännu bättre för det enda vi har imorgon är en rundtur på bildmuséet ovanför Gammlia. Tar nån minut att gå dit så jag klagar inte haha. Är lediga på fredag också fyfan vad jag älskar den här veckan 

Nu ska jag äta klart min middag, hörees


Älskar bokeh ärligt det är sååå fint :D




Whatcha say

2010-11-24 @ 15:49:56
Är hemma nu! Uppdatering om en stund, hejss

shulululuu

2010-11-24 @ 11:07:40
Sitter och fikar toast och apelsinjuice, msnar med folk och har just flätat håret så det blir fiiint och vågigt idag.
Wieee, klockan åtta imorse insåg jag att jag fick sova i två timmar till, hur underbart? Väldigtväldigt lovely var det kan jag lova.

Börjar 12.15 och har ingen aning om vart vi ska vara eller vad vi ska göra, så nu ska jag fixa mig lite och sen blir det skola, är faktiskt ganska taggad haha. Hörs nog efteråt eller så bloggar jag från mobilen.
puss



Isn't that ironic

2010-11-23 @ 21:21:37
Har sjuuuka skuldkänslor just nu..
Dum i huvudet är väl vad jag skulle kalla mig själv

and i was like BABY

2010-11-23 @ 20:44:15
Imorse började jag alltså klockan nio, chillade mest på skolan, dampade med Josefin som vanligt osv. Skööönt bara haha! Sen drog vi ner på stan och jag har nu köpt två julklappar, känner mig duktig faktiskt. Inte ofta det händer alltså.
Träffade Simon en halvtimme kanske och när jag kom hem somnade jag direkt, vaknade halv åtta och nu vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog att chilla i sängen bara, jäävligt skönt om jag får säga det själv.

Vet inte när jag börjar imorgon, så skulle vara snällt om nån i klassen hjälper mig lite? (a)



Bjuder på en bild som visar er sanningen om Josefin, och en söt bild på min störda men vackra bebis, enjoy!



mornin'

2010-11-23 @ 08:29:14
Idag har jag en väldigt dålig hårdag om någon ville veta.. :(
Har nyss fikat och ska välja byxor snart, tror jag tar min pälsväst idag, den är sköönast kan jag lova! Kvart i nio skjutsar pappa mig till skolan, känns hur skönt som helst verkligen. Sen ska jag till stan och träffa min baby och ikväll vet jag faktiskt inte, kanske plugg? Kanske sova? Kanske dö? Dö i sängen låter bra, det är väl min tisdagsrutin,eller nåt.

Nu ska jag försöka bli klar med mitt fiix, ciao



chillin mjao



When I had you in my pocket everything was just fine

2010-11-22 @ 23:20:17
Just nu ligger jag i min säng som känns väääldigt tom utan min bebis, men jag får klara mig i tre nätter till sen är det äntligen torsdag! 

Papii är här också han slutade tio och börjar typ tidigt imorgon nån gång så jag får skjuts till skolan i alla fall vilket känns sköönt, slippa gå i tusen minusgrader är ju bara för lovely alltså och imorgon kommer mamma då ska vi dra på Ersboda eller Strömpilen som vanligt och handla jävel eftersom jag inte har nån mat hemma. Men nu ska jag skicka in min bild (inte texten, den skickar jag in imorgon, fattar inte riktigt vad jag ska skriva, måste ha hjälp hehe).

Ska spamma min baby med sms också och försöka somna så jag tar mig upp i tid imorrn, goooonatt darlingsss



sommar2010,saknart



Take a bow

2010-11-22 @ 22:03:19



Är rätt så nöjd nu, och har fått min älskling Josefins godkännande så..
Vad tycker ni? Vilken känsla får man när man kollar på bilden? Skulle vara snällt om ni skrev vad ni tycker eftersom det här är en betygsgrundande uppgift, tror jag haha? Jaja skulle vara jätte snällt i alla fall. Pöss!


Behind blue eyes

2010-11-22 @ 19:39:27



Jag har nästan gett upp hoppet om att jag ska kunna bli klar med min bild ikväll, less är vad jag är.

Jag mår inte riktigt bra, snuvig, hosta, ont i halsen, fryser.. Jaa sånt där jobbigt ni vet. Ska in i duschen strax och efter det kanske jag har ork att fortsätta med den här jävla skiten, även kallad multimedia..
Känns konstigt att jag varken ätit frukost, lunch eller middag idag. Men brukar oftast bli så om jag är stressad. Har ingen matlust och gör ont i magen hela tiden. Ska ändå försöka få i mig något, annars får pappa göra fika till mig efter att han slutat. Det blir bra hursom.

Nu blir det duschen, küss!


Now every word in every damn song reminds me of your face

2010-11-22 @ 17:47:46
Min dag har inte varit nådig alltså. Imorse vaknade jag en halvtimme innan vi började, och det tar ca tjugo minuter att gå till skolan. Jaa vad gör man? Tar på sig gårdagens kläder och sätter upp håret. Sen springer man till skolan.
Sen så var det ju så att vi skulle sitta och anteckna hela dagen. GUD så roligt alltså. Nä men så farligt var det inte.
Fick bajs till lunch som vanligt, det var säkert jättegott men jag åt kaka och drack cola istället. Nyttigt osv. 

Jaja, just nu sitter jag och dricker varm choklad och försöker få ihop en känsla i en bild, lättare sagt än gjort. Har till slut valt förvirring och får helt enkelt se hur det blir. Det ska vara inlämnat senast 23.59. Önska mig lycka till?


Någon som har en aning om vad jag ska göra på min bild? ;)



ÄRLIGT TALAT

2010-11-22 @ 17:09:33



Fuck you bajs multimedia!


woopwoop

2010-11-22 @ 10:08:24
GAAAAAAAAH försov mig imorse skulle upp åtta och vaknade halv tio, hann inte fixa mig eller någonting herregud. Har sjukt ont i magen eftersom jag stressar upp mig.. Får se om jag orkar dra på stan sen, vill inte visa upp mig så här hehe.
Har föreläsning nu puss!

xoxo

2010-11-22 @ 00:17:18
Nu är jag så trött så jag tror jag dör. Ska tvätta bort sminket nu, sen ska jag försöka somna så jag tar mig upp imorgon. Känns dock jävligt ensamt och tråkigt att lägga sig själv men vad gör man, får längta till torsdag istället då mitt hjärta kommer hit som vanligt. 
Godnatt sötnosar vi hörs om några timmar

I believe in nothing, not in peace and not in war

2010-11-21 @ 22:43:28
Ikväll har jag chillat med min korv Neja aka Näthly aka Nathalie Amrén. Vi har inte gjort något speciellt bara pratat och varit ute en liten stund. Försökte hitta några roliga att leka med men gick inte så bra.
Nu sitter jag bara och snackar med sötnosar på msn och är glad som fan för jag fick veta att vi börjar tio imorgon = skön sovmorgon!

Ska nog på stan också för att se om jag kan köpa nån julklapp till mamsen och papsen så det är gjort, och kanske försöka bli klar med min bild till multimedian. Får se helt enkelt. 

Skriver nog innan jag lägger mig, küss



Never mind what haters say

2010-11-21 @ 22:23:35

förlåt mig, om jag tvekar ibland
men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt
och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där



Q/A

2010-11-21 @ 15:00:00



När jag fixar håret så borstar jag bara ut det,behöver nästan aldrig platta det, bara om jag somnat med blött hår, sätter i löshåret(jag använder clips om det är någon som inte har förstått det än), tuperar lite vid hårbotten och använder mig av dustit för att få lite mer volym, sen sprayar jag bara när jag känner mig nöjd.

Sminkar mig olika varje dag, men oftast blir det foundation, concealer, lite puder och rouge på kindbenen. Fyller i ögonbrynen och lägger på en mörk(oftast!!) ögonskugga och kajal längs fransraden + mascara och sen är jag klar. Tar ca en timme ibland lite längre tid beroende på hur jag vill fixa ögonmaken och/eller om jag måste duscha först.


hjälp?

2010-11-21 @ 14:23:24



Är det snygg med smileys på bloggen? Har funderat ett tag nu och jag vet faktiskt inte om jag ska ha det eller inte. 
Vad säger ni ?


Illailla

2010-11-21 @ 13:15:20
Gårkvällen/natten var störd haha, var ute och gick runt överallt i flera timmar men kändes som typ fem minuter hahaha så fult. Dog i sängen när jag kom hem och vid tolv imorse drog min älskling hem så nu är jag helt ensam..
Ligger och ser på southpark och äter frukost just nu i alla fall, ska väl dra mig mot duschen och fixa mig senare. Sen ska jag försöka göra klart bilden till multimedian.
Hörs senare bebisar :)



mjaoou

2010-11-20 @ 18:43:31
Måste bara säga att filmen var gryyym. Lätt bästa hittills!

Har nyss ätit hamburgare åh gud vad mätt jag är, mår illa på riktigt. Sitter och kollar på Teen Mom också, pinsamma cheyer kan jag lova. Blir bara irriterad när jag kollar haha fuck vad dryga människor som är med..
Ska fixa mig lite om en stund, får se om Mathias ringer isf blir det nog partiiii annars kommer jag somna tidigt känns det som, har sjuk huvudvärk. Men nu ska jag lägga mig i soffan med baby, puss!

Harry Potter

2010-11-20 @ 14:30:00



Klockan tre ska jag se nya Harry Potter filmen, gaaaaah börjar tyo gråta fan vad jag har längtat åh bästa som finns<3<3<3
Tyvärr så har jag inte mina bebisar Matilda och Erik med mig men jag får klara mig ändå.


GILLA/OGILLA

2010-11-20 @ 12:46:00


BikBok - Lätt bästa affären just nu, nästan allt är snyggt och personalen är sjuuukt trevlig!!  
Fuskpäls - Snyggt som fan, billigt, varmt. GILLAS starkt.
Pussar - Var tvungen att gilla.. för vem gillar inte pussar liksom? ;)



Randiga tröjor från Gina och H&M - Usch, fy och blä. Bland det fulaste jag vet.
Kan hända att jag sover i en sån tröja men inget mer. Vem vill se ut som en f12a?
Snö och kyla - Hatar. Om man är ute tio sekunder så är man röd i facet och kall som fan när man kommer in. Inte ok alls.

Flickorna på Klitteholm

2010-11-20 @ 10:00:00





Är det bara jag som har sämst humor eller är det här det roligaste ni sett hahahahhHAHA???+


natti

2010-11-20 @ 00:49:34
NU: Duschen, sen ska jag lägga mig i sängen men Simon och försöka sova.
Godnatt alla fina och fula!

gimmegimmegimme

2010-11-19 @ 23:59:00
Lite av det jag vill ha av mina älskade föräldrar i jul,
tror dock inte att jag kommer få något av det eftersom jag får saker hela tiden t.ex ny mobil, pengar till kläder, och så klart lägenheten.. men man kan ju alltid önska sig,eller hur?

Jag är bara så rädd att det aldrig ska sluta göra ont

2010-11-19 @ 20:55:35
Vaknade klockan åtta, haha det är tur att vi är duktiga.
Är trött/speedad och vill uuuut, men det kommer inte hända. Blir sängen hela kvällen med världens bästa pojkvän som jag älskar mest av allt och det känns helt ok faktiskt. Myysigt bara. 
Taggar dock morgondagen som säkert kommer bli tusen gånger roligare. Ska försöka göra tidsinställda inlägg istället för att blogga eftersom jag inte har så mycket tid över till datorn när jag leker med Simon. (y)

xoxoPussar&&&kramaaar&peaace out





If i die young, bury me in satin, lay me down on a bed of roses.

2010-11-19 @ 10:42:13
Jag har haft världens sämsta natt, vaknade typ halv fyra och kunde inte somna om. Jätteroligt, tur att jag hade bajs Simon som jag kunde vara dum med haha :)

Just nu sitter jag i ett av redigeringsrummen, vi ska redigera vår ashäftiga film. Har inte gått så jättebra hittills men blir väl bättre nu antar jag. Såg också att jag hade fått VG på intervjun. Bättre än inget i alla fall. Efter det här har jag lunch, sen foto och efter det har jag nästan två timmars svenska.. usch.

Ska försöka hjälpa till med klippandet nu hehe puss

bajsbilder ser ut som en kines=trött chey



HAHAH ÅH GUD

2010-11-19 @ 10:05:53



HAHAHAHAHAHAHA NICE ALEX


If I could make you mine

2010-11-18 @ 14:54:20
Förut älskade jag torsdagar, nu suger dom. Har matte på förmiddagen och sen måste vi alltid vänta till ett innan vi får vår nästa lektion. Vi skulle se film idag men det blev inte så. Alla andra skulle dra så då gjorde jag också det. Kommer nog få smisk av Paul senare, ojoj.

Fick även tillbaka mitt hemprov idag, två fel. Jävligt duktigt måste jag erkänna. Fast liiite hjälp fick jag ju allt haha. ;)
Nu ska jag snart ut en snabbis och sen kommer världens finaste hit. Puss



Love to the lylylyy

2010-11-17 @ 22:08:43

Åh älskade skolkataloger, gud vad jag har längtat efter er..

Efter denna jääävligt kassa dag så blev allt lite bättre efter att jag fått sova lite och mamma ringde och sa att vi skulle åka och handla, Alex hade tagit med sig sin skolkatalog också så jag får skratta och gråta åt alla småbarn, tack lillebror. :)
Har fixat lite i lägenheten också, men nu är jag så döless så jag vet inte vad. Ska duscha snabbt och sen ska jag nog lägga mig i sängen och mysa. Saknar min älskling så mycket det är heelt sjukt, tur att han kommer imorgon så jag slipper sova ensam. Det är nog det värsta som finns

Nattinatti bloggen vi hörs imorgon när jag är lite gladare.


That should be me, holding your hand

2010-11-17 @ 16:07:04
Nu har jag lugnat ner mig lite och är faktiskt sugen på ett fett blogginlägg, wiee

Sitter just nu och lyssnar på Justin Bieber, städar upp lite eftersom mamma ska komma hit medans brorsan har träning, hon skulle komma med skolkatalogen också. Lovely eller vad säger ni? Hade som sagt engelskaprov sista timmen, vet inte om det gick bra eller dåligt. Varje gång jag trott att ett prov gått bra så har det gått åt helvete, så jag ska inte hoppas på så mycket, men G borde jag ha klarat av i alla fall annars är det pinsamt.

Ska väl fortsätta med städandet, Latero





You're my special one and only

2010-11-17 @ 13:37:26
Har datakunskap nu, är så jävla less på allting bara. Vill hem och somna och aldrig vakna igen. Usch.
Har engelskaprov snart också, kommer få ig som vanligt. Kul. 

Orkar fan inte blogga kanske hörs ikväll om jag är på bättre humör men känns inte som det just nu, bye

.

2010-11-17 @ 11:35:57

Sex and white lies, handcuffs and alibis

2010-11-16 @ 21:30:26
Har bara pluggat ikväll typ, orkar inte mer. Hade tänkt satsa på mvg men är för trött för att plugga. Får gå som det går helt enkelt.

Imorgon börjar jag tjugo i tio och har matte, efter det blir det datakunskap och sen engelskaprov så hinner nog plugga lite på rasterna osv. Blir bra det. Nu ska jag tvätta bort sminket och prata i tele med min älsklingspojke, lovely bara!

Godnatt alla sötnooosar

Har lite tråkigt just nu

2010-11-16 @ 19:38:54
Brukar du komma i tid: Ja,oja
Vad hade du i din mun senast: Frukt
När mår du bra: När jag är med mina älsklingar
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: Glad, lite trött
Kan du laga mat: Visst
Vad pluggar du: Inget just nu
Vad tycker du om fötter: Äckliga
Är du smart: Ibland händer det
Vad har du på dig: Leggings, linne, tunika, tubhalsuk
Är du aktiv i skolan: Kan jag väl inte påstå
Vad saknar du: Mycker
När och varför grät du senast: Förra veckan, skuldkänslor
Var det pinsamt att svara på det:
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Vad ska du göra i sommar: Jag ska ha världens bästa sommar!!
Är du nöjd med ditt liv: Jag ska inte klaga, fast det skulle helt klart kunna vara bättre
Vad vill du jobba som: Fotograf
Har du tråkigt just nu: Ja annars skulle jag inte göra det här
Vad gör livet värt att leva: Simon <3 och mina finaste 
Vad i livet ångrar du: Vissa pojkar
Är du musikalisk: Njaa 
Vad lyssnar du på för musik: Allt!
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Hahah nej
Är du bortskämd: Ja det är jag väl, får oftast det jag vill ha 
Är du trött: Ja rätt så 
Vad gör du imorgon: Har APU så vet inte riktigt 

Din första

Operation: Aldrig gjort
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Nathalie 
Första priset: Nåt fotbollspris
Första sporten du började på: Innebandy tror jag
Första husdjuret: Min kissekatt
Första semestern: Grekland tror jag
Första konserten: Minns inte
Första kärleken: Första seriösa var nog Simon :)

Favoriter:
Filmer: Harry Potter lätt asså!
Tvprogram: Scrubs
Musik: Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears osv
Drink: Hm.. vet inte riktigt
Kroppsdel (på kille): Halsen, armarna, magen
Sport: Fotboll
Plagg: Leggings, vanlig tight tröja och en mysig halsduk
Skola: Haha Midgård 
Bok: Samma som första hihi

Just nu:
Äter du: Kesomacka
Dricker du: Oboy
Ska du: Tvätta bort sminket och lägga mig i sängen
Lyssnar du på: Snook 
Väntar du : Bättre tider höhö
Tittar du på: Dataskärmen

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Men vaaaa? Båda
Kramar eller kyssar: Man kramas väl oftast när man kysser någon såå
Kortare eller längre: Längre 
Snygg mage eller snygga armar: GAH.. båda
Busig eller lydig: Busig haha
Blond eller brunett: Brunett
Tjock, smal eller vältränad: Blir äckligt om det är för mycket muskler så.. smal

Var hittade du den här listan? Sparade massa random listor på blöggän
Var är dina föräldrar födda? Stockholm och Umeå
Vad är det senaste du installerade på datorn? The sims hihi
Vilken är din favoritrestaurang? Ingen aning
När badade du i en pool senast? När jag var i Grekland sist
Har du varit med i någon skolpjäs? Giiivet
Hur många barn vill du ha? Vill inte ha barn
Vilken musikstil tycker du mest illa om? Dansband 
Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Vilket val
Vad har du för TV-kanaler? Massa olika
Har du åkt moped någon gång? Haha men jaaa
Har du busringt någon gång? Jadå
Har du fått felparkeringsböter? Not yet
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Innan jag dör ja
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet tror jag
Har du en egen trädgård? Nää
Vilken är din favorit bland tecknade serier? Southpark och Family Guy helt klart
Kan du alla orden i nationalsången? Nej
Badkar eller duschkabin? Dusch
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Harry Potter!!!1
Favoritpizza? Haha men åh vet inte
Chips eller popcorn? Olika
Hur många har du kysst? Ingen aning, 20+ 
Hur många har du haft sex med? En 
Vilka står dig närmast? Ni vet vilka ni är
Hur många killar/tjejer har du gillat? Det är nog tre st som jag verkligen har gillat
Vem ser du upp till? Vet inte haha
Har du någon gång varit i USA? Nej men vill
Vad avskyr du mest av allt? En ful tjeeej
Är du i ett förhållande? Ja 
Hur blev ni tillsammans? Haha jag åkte till Agnäs när han hade friluftsdag och direkt vi träffades så började vi strula HAHA herregud vad sött
Hur länge är det sen ni blev ihop? Snart tio månader <3
Vilken färg på läppstift använder du? Ljusrosa
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nejnej
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
Apelsin- eller äppeljuice? Äppel
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Siiimonbaby, kinamat fosho
Favoritchoklad? Marabou eller Kinder
När röstade du senast? Venne
När åt du en hemodlad tomat sist? Typ i somras kanske ingen aning haha
Har du vunnit en prispokal någon gång? Jaaa!
Är du bra på matlagning? Duger väl
Klarar du att tanka själv? Nej förstår faktiskt inte hur man gör
Har du beställt något från TVshop? Nejnejnej
Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Reflexväst när jag klippte gräs åt kommunen (y)
Vad var det senaste du handlade? En bussbiljett och energidryck
Har du kräkts offentligt? Har väl hääänt
Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Den sanna kärleken
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja det gör jag
Har du ringt något betalnummer? Jaaa
Kan man vara vän med sitt ex? Jag tror inte att jag skulle palla det faktiskt
Vem var det du besökte på sjukhus senast? Men gud inte vet jag
Hade du mycket hår som liten bebis? Nä jag var skiiinnnhead
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Hallå?
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Smsar nåt fint till min baby
Vad är du tacksam för idag? Att jag mår hyfsat 



Watch me burn

2010-11-16 @ 15:30:07
Hade lite tråkigt när jag kom hem och det var fortfarande ljust så det blev några bilder :]

Idaaag hade jag ingen multimedia = skönt. Slutade klockan ett och var med Simon på stan till halv tre typ. Köpte en tröja och halsduken på bilden, som är världens mysigaste. Vet att kvallan suger men det får ni leva med.

Nu ska jag ta fram engelskaboken och plugga jävel, ingen engelska imorgon så det betyder sovmorgon, provet är dock sista lektionen och jag hoppas att det kommer gå jättebra! Nu: Säng + Choklad + Varm Oboy + Engelskabok = Helt ok tisdagseftermiddag. Hööres

Idrott

2010-11-16 @ 10:33:46
Sitter på idrotten, vår idrottslärare tycker inte om oss haha.. Förra lektionen hade han tydligen sagt att vi var den sämsta klassen han haft på tio år. Ojdå ;)
Har i alla fall genomgång om muskler och träning osv nu, inte så kul men skönt att slippa idrotten nu så här på morgonen. Efter det här har jag lunch och sen har jag bara multimedia och efter det drar jag på stan en snabbis, ska se om jag hittar något roligt. Nu ska jag anteckna lite, hörs!

Fetto

2010-11-15 @ 21:42:41



Ligger och tjockar mig med kladdkaka och jordgubbar medans jag ser på Southpark hahahah herregud det är verkligen mitt liv. Godnatt mina små sötnosar :)


Tycker inte om mitt liv just nu

2010-11-15 @ 20:17:53

Let's make out in the middle of the street

2010-11-15 @ 18:07:23
Sitter och pluggar engelska just nu, usch fy och blä på det. Känner sånt starkt hat just nu så ja, jag vet inte vad...

"Slutade" strax efter två idag och pappa kom och hämtade mig, sen åkte vi hem och lämnade mina grejer i lägenheten snabbt och efter det var jag med Simon en stund, vi gick bara till coop och köpte choklad och cola haha fettoparet no1 eller hur var det
Sen åkte min baby till Ålidhem och nu så har jag hunnit duscha, äta middag och skrivit ner femtio glosor och pluggat lite grammatik. Ska läsa lite ur texterna innan jag somnar också. Hoppas jag får bra resultat på engelskaprovet, men som det ser ut nu så vet jag inte riktigt. Man lär sig ju inte precis någonting på lektionerna så vet inte vad hon förväntar sig. 

Sen så känner jag att min blogg har blivit tråkig som faaan, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har inga bilder att lägga upp heller eftersom det är så mörkt när jag kommer hem från skolan och bilderna blir inte ens okej med blixt?! Kanske ska börja ha med mig kameran till skolan? Hmm... får se om jag orkar imorgon, jag hatar verkligen blogginlägg utan bilder!




HATA

2010-11-15 @ 14:06:34


HATAR ENGELSKA SÅ JÄVLA HÅÅÅÅÅÅRT DÖDÖÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖÖÖ

I never felt so alive

2010-11-15 @ 11:44:59
Min helg har varit mysigast Älskar min baaaby :)

Vi har väl inte gjort något speciellt, kollat på film för det mesta och ätit hela tiden haha jag har nog gått upp några kilo tror jag.. Idag är det måndag igen, fyfan säger jag bara. Hatar måndagar så hårt. Usch. Först har vi multimedia där vi ska göra en bild och jag har inte ens börjat, känns bra. Sen engelska och efter det har vi äckelmediekunskap. Är inte så värst positiv idag.

Hörs ikväll!

snuttii jag saknar dig så jävla mycket



ovärt inlägg bara

2010-11-14 @ 22:36:59
Imorgon ska jag hem och då kan jag uppdatera igen. kyss

pussBa

2010-11-13 @ 13:19:45
Godmorgooon, vaknade nån gång imorse och har bara sett film. Mysigt!
Idag skulle vi egentligen se Mattes innebandymatch men det blev inte så nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men något roligt blir det i alla fall. Leka i snön eller nåt som man gör i skogen. Tog inte med mig datorn för trodde att vi skulle till mig idag men tror vi stannar här istället, skönt ändå. Har inga bilder buhuuu, jajaa ska leka med baby nu pöss

Första pussbilden aaaaaaw bebi

at oeverboda

2010-11-12 @ 22:56:50
Har just sett första milleniumfilmen och ska börja se den andra snart.
Godnatt alla!bjuder på lite heta bilder från Simons dator innan jag lägger mig haha såååååå snygg bild till vänster jag dör puss




This beat is sick

2010-11-12 @ 16:20:18
HEEEEEJ, nu är jag tillbaka i min söta lilla lägenhet efter att ha varit med Nathalie från ja.. elva till ett, haft utvecklingssamtal, köpt en pälsväst på Strömpilen(två storlekar för stor men den är gryymt snygg så var bara tvungen), fikat men tha family plus Simon @ Mekka och köpt en baströja till mig och en farsdagpresent till papsen. Riktigt skön dag om jag får säga det själv. :)

Nu ska jag bara packa ihop mina saker och väcka min älskling och sen ska vi hem till honom, blir mysigt som vanligt. Hörs ikväll hoppas jag, lovar att jag ska göra roligare inlägg snart.. Är mitt i en bloggtorka just nu och ja, det suger. Hårt.


Bjuder på bild på min sjukt snygga pälsväst (kortare där bak) och mina snygga örhängen.
Så rolig känner jag mig idag, nä men ska fota mycket under helgen så jag har roliga bilder senare,puss!

Fredag

2010-11-12 @ 10:50:28
Idag är jag ledig, skööönt! Har just fixat mig och snart ska jag möta Nathalie på stan och luncha med henne, känns som det var tusen år sen faktiskt. Har en hel del att prata om också. 

Nu ska jag börja dra, hörs efter att jag haft mitt utvecklingssamtal.



111110

2010-11-11 @ 15:27:35
Jag har nog haft världens längsta dag, bara två lektioner men ändå. Matte i en timme och efter det hade jag hål till klockan ett. Ca två timmar, det är bara jobbigt. Sen hade vi mediekunskap som suger. Och nu ligger jag i sängen och kommer säkert somna innan Simon är här, hoppas han hjälper mig med allt plugg. Jaja, hörs ikväll



Långa dagar blir till långa år

2010-11-11 @ 00:42:24
Jag blir så less, har typ fått sömnproblem eller något. När jag ska sova ensam kan jag inte somna förrän efter två, tre någon gång. Jag vet att det borde vara tvärtom men så är det verkligen inte för mig alltså!!

Klockan är snart ett och jag är inte trött alls, jag som alltid har somnat tio-elva på kvällarna. Nu går jag bara omkring och fixar, ser tv, läser bloggar, ja, ni vet sånt som man gör när man har tråkigt. Jag vill sova för imorgon är det skola och jag vill inte se ut som ett sär. Ååååhhhhhh.... Godnatt eller något

Saknar mitt fina hår..


true story

2010-11-11 @ 00:26:38
Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad , för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av förevigt förlorad lycka.

You had a bad day

2010-11-10 @ 21:01:28
Idag stannade jag hemma från skolan pga att jag hade jävliigt ont, feber igår kväll och jag har knappt kunnat sova i natt. Usch fy och blä.
Vaknade tolv, kan lova att det var skönt. Och idag har jag inte gjort någonting eftersom om jag rör mig gör det ont och jag orkar inte ligga och grina hela dagen, den funkar bara inte. Så min älskling kom hit istället för att ha idrott och vi hade det mys som vanligt. 

Ikväll kom mamma hit och vi har varit på Ersboda, fick med mig en skjorta och en mascara. Tack mammsssi älskar dig!

Nu ska jag se Greys och sen ska jag in i duschen och plocka fram kläder till imorgon, måste tyvärr till skolan, och fuck you, DU/NI som har lagt in mediekunskap på blocktiden..jag som trodde att jag skulle få sluta tidigt men icket. Blir långjävla dag istället. Känner starkt hat mot skolan just nu, bajs äckel.



SMINK

2010-11-10 @ 18:24:50
1. True Match Foundation från L'oréal
2. Dream Matte Mousse Concealer från Maybelline
3. Solpuder från H&M
4. Rouge från H&M
5. Ögonskuggor från H&M
6. Ögonskuggsborste från H&M
7. Ögonbrynspenna från MaxFactor
8. Rougeborste från H&M
9. Puderborste från H&M
10. Concealerpensel från Kicks
11-15. Mascaror från Maybelline, L'oréal, The Body Shop och Rimmel. 
16. Ögonfransböjare från H&M
17. Kajal från IsaDora
18. Eyeliner från IsaDora


Eftersom jag haft värdelös uppdatering idag och för att jag lovat att jag skulle visa mitt smink så here you go.
Jag har såklart mycket mer men visar det som jag använder mest, hur jag sminkar mig till vardags varierar, ibland kan det vara allt från foundation till ögonskugga och ibland bara puder och mascara och jag använder inte mycket av t.ex min foundation (som suger btw, någon som har tips på en bra?) eller mitt puder. Har säkert haft mycket av sminket i nästan ett år så det är nog dags att fylla på lite. Hoppas ni tycker om det här inlägget för tog ett tag för mig att fixa allt haha. Puss på er, fortsätt kommentera och fråga massor!


Höreees

2010-11-09 @ 23:35:45
Godnatt alla, knarkar alvedon och saknar min pojke så lika bra att sova nu. Pöss :*

It's so much nonsense

2010-11-09 @ 18:48:21
Heeyyy alla fina och fula

Idag har vi inte gjort något speciellt. Det första jag gjorde imorse var att göra mitt hemprov i matte, jävligt duktig om jag får säga det själv. Och annars så har vi väl bara haft det mys och sett på film, älskar att vara ledig, men vem gör inte liksom :D Simon åkte nyss hem så nu är jag deppad och har sjukaste mensvärken, det är sååå synd om mig. Tror det kommer bli värre imorgon men.. 
Nu ska jag i alla fall göra mat och sen ska jag städa upp lite eftersom mami kommer och hälsar på imorgon och om jag gör henne glad kanske jag får lite cash. Latero babes.


Har inte lust att visa mig på bild idag så bjuder på dom här extremt söta bilderna, älskar er quinnor <3

Baby byebyebyeeee

2010-11-08 @ 23:35:57
Filmen var bra tycker jag, trodde att den skulle vara mycket värre än vad den faktiskt var eftersom folk säger att den är jävligt hemsk men naaa, lite halvrädd är man väl nu haha men det var mest för att massa random nummer börjar skicka äckel sms, inte ok lägg av med det tack.

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen med baaby, sova länge imorgon ska jag göra också. Nattnatti

Paranormal Activity 2

2010-11-08 @ 21:30:00



Myser på bion med min baby
Uppdaterar när jag kommer hem eller när jag vaknar imorgon.. någon gång. Puss!


Pusspusspuss

2010-11-08 @ 10:06:59
Erkänn att man vill till ett varmt land nu? Det är så jävla kallt så jag vill bara dö när jag är utomhus..

Slutar om några minuter, så då ska jag snabba mig hem och sova. Skönt, imorgon är jag ledig, på onsdag går jag skola, på torsdag har jag en timmes lektion och på fredag är jag också ledig. Skönt eller vad säger ni? ;) Slutar nu så ska dra. Hööres
Imorse när jag gick till skolan var det tio minusgrader.. Kan ju bara säga att jag dog. Saknar Grekland och värmen som fan. Vill tillbaka, stanna där föralltid och aldrig komma tillbaka till Sverige igen

Nattblogg

2010-11-08 @ 01:18:00
Jag kan inte sova. Är så sjukt trött men när jag stängt av tvn och blundar så går det bara inte. Tänker för mycket och det känns som att jag ska börja gråta när som helst. Sånt här tycker jag är så jävla jobbigt. Mår jag dåligt för att jag är ensam just nu? I mer än en vecka har jag varit med folk och jag har inte sovit ensam i min säng på nästan två veckor, saknar min baby så mycket det är sjuuukt, kom hit..

Kommer dock bli skönt att ha en tid när jag ska gå upp, ta mina tabletter(som jag inte tagit på en vecka, herregud!!!), och gå och lägga mig rätt så tidigt på kvällarna i alla fall. Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, annars kommer jag aldrig vakna imorgon. Skön statistik idag/igår(?) btw haha. Jaja, godnatt nu.

Nio månader ♥

2010-11-08 @ 00:08:00

There's always that one person that will always have your heart.
You'll never see it coming cause you're blinded from the start.
Know that you're that one for me it's clear for everyone to see.

Jag älskar dig!
08022010



NIGHTYNIGHTY

2010-11-07 @ 21:23:41
Nu ska jag lägga mig i sängen med godis och juice, måste ju lägga på mig lite inför imorgon då jag ska till sjuksyster och kolla hur mycket jag väger hehe.. taggat eller något. Längtar så otroooligt mycket till imorgon, då är det den åttonde och då kommer min älskling hit, sen ska vi på bio. Det står mellan Jackass 3D och Paranormal Activity 2. Hjälp oss haha..? Jaja nu ska jag lägga mig i alla fall. Vi hörs imorgon, och glöm inte att fortsätta fråga massor i bloggsvar. Svarar på allt!



100suns

2010-11-07 @ 19:45:26

Ikväll har jag bl.a; duschat, haft i hårinpackning, tvättat löshåret, gjort ansiktsmask, filat och målat naglarna(önskar dom kunde växa så dom blir lika långa som på bilden igen.. menmen snart så!), rakat benen + allt annat och smörjt in kroppen med bodybutter. Så skönt att känna sig fräsch, då känns skolan inte så jäkla jobbig ändå. Nu har jag ju bara tre dagars skola i veckan så det ska nog gå bra.

I like you a lot-lot

2010-11-07 @ 16:24:40

Nyss köpt godis med mamsi och Ludwig, sagt hejdå och klockan fem drar jag mig mot Umeå med pappa. Blir en myskväll, ska bara ta det lugnt och somna tidigt förhoppningsvis.
Hörs ikväll, puss.

Give me a heeeell yeah

2010-11-07 @ 11:03:01

Hallå allihopa, sista lovdagen.. Känns sådär, vill inte till skolan imorgon.. Men jaja, idag hade jag tänkt packa ihop allt och sen drar jag hem. Får se om älskling sover hos mig, om inte så ska jag försöka börja med lite skoluppgifter som jag inte ens tänkt på under lovet. Fy fan, skolan kan suga.

Nu ska jag i alla fall fixa mig, höööres

It's killin' me

2010-11-06 @ 23:50:45
Hallå bloggen, känner att jag har varit, ja.. typ sämst på att blogga den senaste veckan. Vet faktiskt inte vad det beror på, just nu är jag bara stressad och har ont i magen konstant. Riktigt jobbigt faktiskt.
Idag har jag bara varit hemma med mamma och mina brussher, spelar guitarhero bl.a och gjort en jävla massa annat också, not. Soffan har varit min älskling och ska snart dra mig upp mot sängen och se några Southpark avsnitt och smsa med världens finaste pojke :) Ni får ha det bra så hörs vi förhoppningsvis imorgon. Loveyall



Har ingen ny bild så here you go, världens snyggaste människa, godnatt!



noir

2010-11-06 @ 22:23:46
Är det bara jag som tycker att Lindex har sjukligt snygga jackor? Haha har alltid trott att det är värsta tantbutiken. Där fick man, ska lätt in och shoppa jävel där snart.

SSschchhillar

2010-11-06 @ 13:55:17
Idag ska jag dö i soffan, SÅ underbart bara. Jag orkar verkligen inte ta tag i matten eller något så fuck skolan, jag jobbar upp betygen sista året. (y)
På måndag blir det bio i guess, står mellan Jackass 3D, Saw 3D och Paranormal Activity 2. Vilken ska man se..?

Nothing in the world can stop us tonight

2010-11-05 @ 23:04:17
Förlåt för den dåliga och tråkiga uppdateringen men jag är så jävla trött, less, sur, ja ni fattar..? Vet inte vad det beror på men jobbigt är det. Sitter hemma i Bjurholm och kollar halvt på Idol, som jag hatar, och kollar bloggar. Jag är så jäääävla less helt sjuuuukt vill bara lägga mig och sova nu och inte vakna på ett bra tag alltså.

Veckan blev inte alls som jag hade tänkt mig, mest bara mys men det är skönt det också. Helgen blev ju inte som jag hade tänkt mig heller.. Surt. Men vad gör man? Nu ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska jag leta reda på matteprovet som jag inte gjort än, vill inte tillbaka till skolan och stressen. Mår illa..

Jaja, nu ska jag inte deppa ihop, det är ju trots allt två dagar kvar av lovet! Idag åkte jag buss hem, gratisbuss såklart ;) Börjar bli van vid att slippa betala buss så det är nice kan jag lova. När jag kom hem hade dom gjort världens godaste middag och efterrätt, och nu har jag ätit chips så jag kan typ klara mig utan mat i några dagar. Skämtar inte! Och annars så har jag inte gjort så mycket förutom att vi tände ljus på farfars grav. 

Hörs sen sötnosar



copyright på bilden

ps

2010-11-05 @ 20:20:52
Om ni vill fråga något, fråga i bloggsvar istället!

Fuck alla

2010-11-05 @ 14:18:09
Sjukt less och trött, uppdaterar när jag är hemma hos mami

mitt allt <3

2010-11-04 @ 20:26:17


Gårkvällen var lovely, hade jättekul verkligen!
Idag har jag och Simon bara haft det mysigt, nyss ätit pizza och nu ligger vi och ser Robinson, sen blir det American Pie och massor av andra filmer hela natten. Scheeeeent bara. Uppdaterar senare, kommentera mer puss

yesterdayysysys

2010-11-04 @ 13:27:50

@umeacity

2010-11-03 @ 14:22:00
Är på stan med några sötnosar, ska se om jag hittar någonting till ikväll. VI SES VÄL PÅ CORONA????

untzuntzuntz baby

2010-11-03 @ 10:44:54

Vaknade tidigt idag, har bara legat i sängen och sett på tv. Hur mysigt som helst. Det kommer nog inte vara så bra uppdatering idag, mina bebisar kommer hit och kommer nog vara på stan hela dagen och ikväll är det Gymnasiefesten på Corona! Hoppas att det blir gryyymt.
Nu ska jag tillbaka till sängen och mysa ett bra tag till, hörs kanske senare, annars uppdaterar jag imorgon.
Puss sötisar :)

nighTeyy

2010-11-02 @ 22:13:42
Nu ska jag och Simon göra kebab och sen ska vi lägga oss haha (y) Kanske hinner med en dusch också man vet aldrig, höööres imorgon sötisar. Skön statistik idag btw, och fortsätt att fråga massor!

världens bästa

2010-11-02 @ 18:23:38

Min baby ligger och sover i soffan, tråkig kille eller vaaaaad :(

Jaja, idag har vi varit på stan en stund. Köpte stayups, två ringar och lite hårprodukter. Ska in imorgon med mina bebisar också. Men nu ska jag försöka väcka Simon utan att göra honom sur. Önska mig lycka till.
Hörs sen puss

Q&A

2010-11-02 @ 13:03:01

ONLY eller Vero Moda i Övik, 149 kr. Billigt och braaa


Godmorgon

2010-11-01 @ 15:52:18

Tjaaaaaa snyggingar, vaknade klockan nio och har bara duschat och legat i sängen idag. Skönt kan jag lova. 
Just nu ligger vi och kollar på Biggest Loser, ändå skönt. Man känner sig smal och snygg när man kollar på det i alla fall hahah ;) Snart ska vi upp och göra lunch och sen blir det stan, ska kolla på en pälsväst och stayups. Sen får vi se vad vi ska göra ikväll.
Hörs senare. Puss

Btw, fortsätt att fråga massor, kul att svara :)

Fråga mig vad som helst

2010-11-01 @ 14:39:22
Nu har jag blivit med bloggsvar (som finns i menyn), tack vare Moa! Så nu kan ni ställa alla frågor där, bra va?
Fråga på!

Hjääälp

2010-11-01 @ 14:04:59

 

Måste verkligen köpa nytt löshår, men vet inte om jag ska köpa blont eller om jag ska köpa den färgen jag ska färga.. Det är ju inte säkert att mitt hår blir exakt likadant som löshåret om jag köper det som redan är färgat så kanske är bättre om jag köper blont och färgar det samtidigt..? ELLER? Hjälp mig...


LadyGAGA

2010-11-01 @ 13:03:38
Alltså ärligt, hur snygg är hon inte?!
Har ingenting att blogga om.. kanske kommer upp ett collage sen. Ska i alla fall till Umeyo efter fem, blir bra. Myskväll och imorgon får vi se vad som händer. Peace :)

RSS 2.0