Nattiii

2011-04-30 @ 00:06:15
Älsklingen gick precis in i duschen och nu ska jag städa upp lite och sen lägga mig i sängen och förhoppningsvis så står han inte där inne i mer än en timme så vi kan se film tillsammans innan jag somnar. Imorgon är det valborg och jag har inga planer egentligen, eller jo, lite halvt men inget säkert och det suger. Jaja, kan inte bli värre än förra året. Gnight

You smile, I smile

2011-04-29 @ 23:05:30



Hall0 allihopa, jag har inte haft tid till datorn idag.
Har haft lektion till två och sen drog jag ner på stan och köpte lösögonfransar, sen gick jag och Iwar till Gammlia och fotade småpojkar till deras hemsida. Fick inte betalt men det var roligt anywayyy. Sen somnade jag och älsklingen till halv nio och nu håller jag på att göra några extra slingor i håret, vet inte vad som hände men dom försvann typ på högra sidan? Hmmm.. Jaja, nu ska jag skölja ur det. Hörs i natt


Ikväll.

2011-04-28 @ 23:20:45
Har nyss kommit hem och det är rätt varmt ute ändå, skönt!
Ikväll har jag gått från Haga till Ersboda, sen till sjukhuset. Nice? Nja var jobbigt kan jag lova. Köpte i alla fall "present" till Chrille som ligger på sjukhuset, hans lunga har kollapsat lilla bubben då.. Tycker jättesynd om honom verkligen! :( Han fick i alla fall lite godis och en gosishäst haha fan vad vi skrattade när vi köpte den. Fanns tyvärr inga enhörningar..
Imorgon ska jag fota ett fotbollslag och sen drar vi nog till sjukhuset igen. Nu ska jag ladda kameran och sen lägga mig i sängen med mitt hjärta. Godnatt!

Tonight I'm fuckin' you

2011-04-28 @ 17:52:32


Köpte nya jeansleggings för 99kr idag sjukt värt!
Nu ska jag och älsklingen ut och gå för att bränna bort det jag ätit idag och sen ska vi nog köpa godis till en vän som har gjort illa sig haha.. :( Och sen ikväll så blir det plugg. Ska sätta i några slingor i håret också tror jag, puss så länge.

Tr0kish

2011-04-27 @ 23:03:39
Vad har jag gjort ikväll? Absolut ingenting. Legat i min säng sedan klockan fem. Värt!
Har även hunnit beställa min skolavslutningsklänning som blev den blommiga, woopwoop. Har dock sjuk ångest över skolan och det känns som att jag måste plugga lite imorgon på min lååånga håltimme. Nu ska jag i alla fall lägga mig under täcket igen med min kladdiga bus-kropp hahah.. Sängen lär vara brun imorgon och jag kommer nog att vara fläckig. JAJA, jag orkar faktiskt inte försöka torka kroppen längre. Nightynight

Skolavslutning

2011-04-27 @ 20:55:31


Har börjat kolla efter en skolavslutningsklänning, vill ha en rosa och somrig så det står mellan dom här tre just nu. Lutar åt den blommiga eftersom att jag kan ha den fler än en gång(och den som köper den nu får smisk seriöööst), så mamma om du ser det här kan du ju beställa. Tack, puss :*

wAAh

2011-04-27 @ 17:58:04

Har fått en blomma av mami, tänkte ni ville anteckna hihi

Shoooho sötisar :)
Är på jättebra humör idag, ny hårfärg, fint väder, och hittade ett fint halsband på stan som jag har letat efter. Hur bra? Jätte. Just nu ligger jag i sängen och äter melon och kollar på lyxfällan och ska ta tag i lite plugg nu så jag slipper stressa med det i helgen, det är ju fan valborg! Sjukt vad tiden går snabbt nu alltså.

Idag har jag haft min jobbigaste dag, men eftersom vädret är så fint så kan man inte bli annat än glad ju! Efter skolan gick jag ner till stan med Matilda och Iwar för dom skulle köpa kebab haha, och nu ligger jag som sagt i min as sköna säng det är lovely kan jag lova. Det enda som fattas är min älskling.

Lite mörkare hår nu, känns jätteskönt! Ha...

2011-04-27 @ 09:47:26

100media_imag079 (MMS)

Lite mörkare hår nu, känns jätteskönt! Har matte right now och sen har jag ett långt hål..känns drygt faktiskt. Efter skolan drar jag på stan en snabbis puss


Sliiitet

2011-04-26 @ 22:58:50


Är så jävla trött, det är helt sjukt!
Tänkte bara slänga in ett tråkigt inlägg innan jag går och lägger mig, har bara haft en lektion idag och då gymmade halva klassen och andra halvan hade dans. Sen tog jag tvåbussen till Bjurholm, var där halv fyra, åt snabbt och har blekt/slingat håret från klockan fyra till halv nio. Åkt bil hem till Umeå igen, färgat löshåret i samma nyans(HOPPAS JAG VERKLIGEN) och hunnit duscha. Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna så jag går och lägger mig i min överfulla säng. Godnatt!

One less lonely girl

2011-04-25 @ 22:36:07
HALLOOUU
Sämst update idag men har haft fullt upp, har varit ute och gått med mamma nu ikväll i 70 min och på den tiden höll jag på att bli överkörd av nån på moppe också men så går det om man går mot röd gubbe hahaha (y) Men det värsta är nog att jag fortfarande har ont i ljumsken alltså det gör verkligen sjukt ont.
Imorgon har jag bara en lektion så jag slutar klockan ett, och klockan två åker jag till Bjurholm och sen vidare mot Balsjö för jag ska färga min utväxt. Får se hur håret blir, kanske lite mörkare än vad jag har nu.. Jaja, vi ser väl imorgon! Nu ska jag göra iordning lite frukt och lägga mig i sängen och prata med min älskling. Känns verkligen ensamt just nu.. Godnatt på er. 

Köpte den blommiga toppen på bilden och en...

2011-04-25 @ 17:31:14

100media_imag079 (MMS)

Köpte den blommiga toppen på bilden och en ny vardagsväska idag! Ska åka och handla med mamma nu sen blir det nog en pw. Puss!


Whooppii

2011-04-25 @ 12:04:00



Igår såg jag och älsklingen Red Riding Hood, mest bara för att se den. Trodde den skulle suga men den var faktiskt riktigt bra! Dock lite för lik Twilight men, samma personer som gjort dom filmerna också så. Se den om ni inte har gjort det!

Nu håller jag på att fixa mig för kl1 åker vi till Umeå och drar på stan en stund. Har rätt mycket pengar(vet inte var dom kom ifrån haha) så det blir nog lite shopping i alla fall. Och ikväll kommer mamma till stan så då ska vi åka och handla mat. Ha en bra dag allihopa :)


Arg

2011-04-24 @ 22:29:05
ÅÅÅH kan Madde åka ut någon gång? Hon är dryg, sämst och gör ingenting roligt vääääärt ska sluta se på Big Brother nu blir jävligt less när Rodney åker ut SERIÖST ÅÅH

Ska lägga mig och sura hejdå

Kom till mami

2011-04-24 @ 19:01:59


ALLTSÅ GUUUUUUUUD vad jag vill ha den här snyggingen.
Perfekt på alla sätt, känns dock jävligt drygt att betala 500kr för den när det finns en liknande för 300.. Men inte lika fin dåra. Åh, får se hur jag gör imorgon. Ska ju shoppa jeefel då. Men i alla fall.. Finns det ingen som är sugen på att köpa den till en ledsen flicka på 17 år?Hihi

Sommardag

2011-04-24 @ 16:57:54



Sjukt jävla underbar dag!
Det är steeeekhett i solen, jag och Simon har legat ute sedan klockan elva, har till och med fått en bikinilinje, inte helt fel alltså :)


Åt precis middag som vi(jag,som vanligt) gjorde eftersom mamma + mina bröder är hos mormor och morfar. Det blev ris, nuggets och wookade grönsaker. Kan ju lova att jag börjar bli grym på att göra mat. Tur för min pojkvän i alla fall. Nu ska jag plocka ihop och sen ska vi gå ut ett tag. Åker till Umeå imorgon istället och går på stan, har ändå ingenting att göra där ikväll och pappa är skyldig mig pengar så måste ju liksom vänta på dom hehe. Nä men nu ska vi dra, puss!

Solsolsol

2011-04-24 @ 14:18:20



Haha älskar facet på bilden....
Drar ut i solen igen med min älskling, hörs säkert later. Måste ju ta vara på solen liksom :D Puss!


Party rockers in the house tonight

2011-04-23 @ 15:28:24



Två dagar kvar av lovet och jag har inte sovit ut en enda morgon. Vaknar halv tio som senast nice!
Idag har jag gjort jävligt mycket därför jag inte har bloggat hehe, har varit ute och solat en timme, duschat, smörjt in mig med bus, vart hos farmor en stund och träffat Frida och Filip, hjälp till med maten osvosv! Ikväll kommer lite släktingar och äter här och senare kommer min älskling hit, can't wait Något som är sjukt nice är att det är huuuur varmt som helst så jag går runt med shorts woopwoop :D

Nu ska jag städa mitt lilla rum, hejd0


CIAO

2011-04-23 @ 09:58:51
NU: Frukost och sen ut och gå eller sola, får se!! PUSS

I'd spend a lifetime with you.

2011-04-23 @ 01:02:16
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be..

+&-

2011-04-22 @ 22:39:35
+
Får se BigBrother varje kväll nu när jag är hemma 
På tisdag färgar jag min otroligt fula utväxt, vet dock inte vilken färg håret blir men!
Om två dagar får jag kramas med min älskling igen, inte helt fel.
Beställde nyss en halsring som jag lär få i veckan. Äntligen.
Har mycket cash nu så lär ju bli lite shopping i veckan woopwoop.

-
Har feber tror jag, svettas ihjääääl.
Har legat inne hela dagen nu när det varit fint väder så har inte hunnit träna eller sola. Kul!
Sjukt sugen på franska med keso men har vi det hemma? Nope.
Måste lägga mig ensam i en hård säng ikväll igen..

Påsk

2011-04-22 @ 20:02:42



Det är tydligen påsk nu..
Sjukt dryg högtid fattar inte ens varför vi har den? Vem tror på Jesus nu för tiden liksoooom, haha nä skoja
Sitter nere i soffan med familjen och ser på Harry Potter, nice ändå. Har varit duktig och dissat chipsen och ätit melon istället. Sen ska jag gå ut och gå en stund om min ljumske vill sammarbeta med mig dvs. Blir nog bra hursom :) Nu ska jag fortsätta se på film. Puss


En liten hemlis hihi

2011-04-22 @ 13:15:52



Undrar vad det här kan vara? ;)


Southpark

2011-04-22 @ 11:30:49


Min morbrors hund som har blivit jättesnäll och gullig, mammas bild btw.

Är jättejättejääätte trött så ska se på south park en stund! Är lite depp för jag saknar min pojkvän så idag ska jag nog bara ta det lugnt och försöka sova, inte sovit ut en enda dag än.. Vet inte riktigt vad som är felet på mig? Jaja vi hörs liite senare i alla fall. 


You got her heart and my heart and none of the pain

2011-04-21 @ 22:22:43




Happy

2011-04-21 @ 15:08:50



Blir så glad när man ser att håret har växt, 15cm sen jag tappade allt hår i Turkiet.
Har ju toppat håret ett par gånger också men damn..! Om ett år kanske jag slipper
löshåret? Skulle vara förjävla skönt alltså. Hoppas bara att det blir lite tjockare också..

Nu ska jag sminka mig och platta håret, sen åker jag till mormor och morfar :)


I'm still alive but I'm barely breathing

2011-04-21 @ 09:33:08


Känner mig jätteduktig somnade med datorn på mina knän igår haha dutti
Vaknade för en timme sedan och var pigg så lika bra att ta fram datorn och lyssna på lite musik! Snart ska jag gå ner och fika sen ska jag ut och gå tror jag, fast vet inte hur bra det kommer gå alltså.. Har sjukt ont i min ljumske, kan ju inte precis gå normalt men men, ska ut i alla fall. Ikväll ska jag nog sitta hemma, känns skönt eftersom det har varit någonting varje dag och så vill jag inte ha det. 

NU: Ladda ner musik och fika, sen ut och gå en sväng. Pusspuss

I'm broken hearted and I can't let you know

2011-04-20 @ 23:25:58


Körde på putläpp och putröööv(syns inte!) på denna bilden men det duger väl eller vad säger ni..?

ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT. Idag har jag fan gjort det mesta alltså haha.. Vaknat astidigt, varit med vänner, städat, pantat flaskor(haha), fikat utomhus, sagt hejdå till mitt hjärta, sett två gamla filmer, åkt till flygplatsen, träffat nya människor, ätit hamburgare och pizza på samma dag och duschat i tusen år. Ändå lite nice faktiskt! Är dock döless nu, hela kroppen värker och min hjärna är typ mos, känns som det i alla fall. Kan inte riktigt tänka så det här inlägger får suga haha hihi haha ho.

Kan ju bjuda på några sad songs för er som inte är helt 100 ikväll så here you goo min lilla tatchill lista

 


Du säger att du älskar mig

2011-04-20 @ 21:54:32



Men då vet du inte vad kärlek är


Goes on n on n on

2011-04-20 @ 20:45:40


Hemma!!
Sitter och snackar med min älsklingspojke i skype men ska ner till mamsen nu och chilla med henne tyyyp.
Ska ta en lång och varm dusch också, bjuder på tusen bilder ikväll. Kyss på er vaa ok ok

I need you like a heart needs a beat

2011-04-20 @ 14:15:44
Finaste pojken i heeeeeeeeeela världen, love you

Heeeeeeeeeej alla söta det var ett tag sen jag tog mig tid att blogga opsdå

Igår var det lite folk @ my place vi chillade lite och drog runt och det var kul som fan. Spårade dock i slutet men sånt händer ju.. Vaknade sju imorse för det var så varmt så har varit vaken ett tag. Är grymt trött så jag tror jag ska städa lite snabbt och sen ska jag nog lägga mig i sängen med älsklingen som ligger och sover där medans jag och Chrille ser film. 

Jag ska ju hem till mamma och pappa ikväll så det lär bli lite mer uppdatering på bloggen nu i veckan, har inte riktigt haft tid nu eftersom jag gjort någonting varje dag. Jobbigt faktiskt!? Haha jaja, måste i alla fall vara utan Simon några dagar känns ju inte helt okeej men finns inget jag kan göra åt det. Nu: städa. Hejsss



hejdo

2011-04-19 @ 19:18:21
IKVÄLL BLIRE  ROLIGT  FOOOLKETTTT, AIIGHT ne skoja ska chilla med vänner puss ingen update hoppas ni har de llika bra som mig<3

Blööhh

2011-04-18 @ 11:47:22
Ligger i Simons säng och kollar på Enrique Iglesias top ten as nice kan jag lova han är typ världens hetaste <3<3<3
Haha åh ärligt är typ kär i honom nuuu det är nice osvosv. Nä men ska egentligen göra en reklamanalys som skulle in för typ tolv timmar sedan men lämnade jag in den då? Nej. Lagomt less jag blir på mig sjääälv hittar inte ens nån bra reklam eller nåt haha fuck.

Idag ska jag och älsklingen se på Ariel hihi för han lovade det igår men vi gjorde det aldrig så idag kööör viii!!

Undrar vem jag drömde om i natt...

2011-04-18 @ 11:15:51



ÅH MUMS BARA!! JAG DÖÖÖR VAD SNYGG


Skinny love

2011-04-17 @ 10:15:27


Heej!
Gud så trött jag är idag alltså. Jag och Amanda skulle egentligen ligga hemma i min säng igårkväll och se film men det slutade med att vi åkte till Vännäs och var med några pojkar. Det var väl helt okej ändå, roligare än att ligga hemma i Bjurholm i alla fall. Åkte hem halv nio imorse så ni förstår ju att jag är trööött.
Idag ska jag till min älskling och stannar hos honom till på tisdag tror jag, då åker vi in till Umeå och träffar vänner osv och på onsdag åker jag hem till familjen igen för då kommer min morbror hem. Nu ska jag packa och försöka väcka Simon, hörs innan jag åker. Pusspuss

You took my breath away

2011-04-16 @ 16:20:26


Ikväll blir det mys med min Mandis @ my place med massor av onyttiga saker. Skönt!
Två väldigt +++iga news är att i veckan färgar jag min fem centimeters utväxt, kommer konstigt nog sakna den lite men håret känns längre och fräschare med samma färg och jag ska fota brorsans elitlag nästnästa fredag tror jag haha, lär ju bli ganska kul.

Ehyeeeehyee

2011-04-16 @ 13:29:29


As snygg bild på mig och Simon verkligen jättefin assoo hahaa.

Godmorgon allihopa :D
Eller det kanske inte är morgon längre, men i alla fall. Snackade i skype till tre igår och min lillebror kom och väckte mig nio imorse. Älskade inte livet just då. Gick väl upp runt halv tio och vid tolv drog jag och Alex till Bjurholms fina lilla konstgräsplan och spelade/tränade lite. Blev dock skyldig honom 15kr så det var ju inte så kul..
Nu ska jag in i duschen och sen ska jag fixa mig. Uppdaterar later, puusss


Tjill

2011-04-16 @ 00:14:16


HEEEEEEEEEEYY
Jag åkte aldrig hem med bussen idag, pappa hämtade mig istället och sen åkte vi till Cyberphoto och köpte en fjärrutlösare som jag har lekt lite med idag hihi(fick den för 150 istället för 210, hehe).
När jag kom hem så hade mamma gjort tacos och sen gick vi ut och gick ca 5,4km och sen skyndade jag mig att byta om och drog ut med min Mandis. :) Vi har inte gjort någonting på sjukt länge så det var roligt! Först gick vi runt i stora Bjurholm sen träffade vi Fredrik och åkte till Agnäs där det var feZt men det var mest bara randoms där och vi var dom enda som var nyktra(typ) så det sög haha.. Drog tillbaka till Bjurholm igen och nu är jag hemma! Ligger i sängen atm och snackar med Simon och Albin så det är chill.
Ska ner och hämta cola nu och sen får jag se när jag somnar haha, puss!

Drar mot Bjurholm

2011-04-15 @ 13:07:20
Har stressat jävel idag, ska skynda mig och packa ihop allt sen drar jag hem till mamma,pappa och mina bröder. Stannar där till söndag eller så, sen blir det vänner och massor av roligt heeela lovet hoppas jag. Hörs om några timmar, puss 

D to tha öööd

2011-04-14 @ 22:49:27

ooOoOohhh min hemliga webbis

Alltså GUUUUD vad jag är less på allt jäääävla skolarbete!!
Det är den ena inlämningen efter den andra, orkar fan inte mer. Är så otroligt jävla less på allt som har med skola att göra.
Tack så mycket för lov imorgon det sitter riktigt fint!
Ikväll har jag suttit med skoldatorn i knäet sen sex typ. Lesslessless. Haha känner att det här inlägget inte är speciellt värt men har varit så dålig på att blogga på sista tiden känner mig typ .. tom hahahah. Nej men åh är jättetrött och dum för jag sitter med datorn när baby ligger på golvet och kollar film själv.. Ska spara det jag gjort i DW nu och sen ska jag städa upp lite och efter det lägger vi oss och myser med choklad och cola.
Nattinatti alla söta, hörs mer imorgon. 



Ny ring

2011-04-14 @ 18:42:28



Köpte en ny ring idag, men den är liiite för liten så jag är ledsen nu haha. Aja.
Idag har jag bara haft en lektion, sen fick vi en påse med godis osv av våra mediekunskapslärare så vi drog till Wayne's och chillade där. Sen gick vi runt på stan i den uuunderbara värmen! Kunde till och med gå utan jacka, lovely.
Snart ska jag och älsklingen äta kinamat och efter det blir det tyvärr plugg. Men imorgon får vi ju lov så det känns faktiskt helt ok med en sista pluggkväll. Hörs lite senare, puss!


Pluggish

2011-04-13 @ 14:33:51
Idag har jag inte haft engelska på morgonen vilket gjorde så att jag fick sovmorgon och ingen svenska på eftermiddagen. Så jag slutade klockan två! Veckans absolut drygaste dag blev rätt nice ändå ;)
Är hemma nu och måste verkligen pssyyyyykplugga, hemsidan dampar så måste sitta med det idag. Ska också göra mattehemprovet som ska in innan lovet, panik! Hörs ikväll innan jag lägger mig, måste verkligen försöka bli klar med det här idag.. Puss alla små hjärtan :)

Lägger mig nu

2011-04-12 @ 22:40:41
Jäkligt trött och saknar min älsklingspojke, så det är nog lika bra att lägga sig!
Förhoppningsvis har jag sovmorgon imorgon, men det vet jag inte förrän vid 8.. Ajaaa, godnatt sötnosar.

Gårdagen

2011-04-12 @ 18:39:49





Igår var jag med Jakob, han skulle på träning kvart i åtta eller något sånt så vi hann inte göra så mycket.. Men prata och äta glass gjorde vi haha! :D Har fler bilder, men jag såg förjääävlig ut på dom så jag bjuder nog inte på en enda bild till haha. Nu ska jag kolla på Simpsons, hörs.


closeup

2011-04-12 @ 13:43:07



Håller på med närbilderna till min webbsida som snart är klar, wiee!
Orkar inte gå ner till stan när jag slutat, det är dåligt väder, ingen vill gå med mig och jag kan inte ta bussen för jag har 0 kr på min mobil. Så jag drar hem direkt och chillar en stund sen blir det en pluggkväll!
Hörs senare, puss


Morniiin'

2011-04-12 @ 09:08:25
Godmorgon 
Idag vaknade jag aaaaaaas tidigt av mig själv + att jag har sovmorgon till tio, nice!! Mamma hade gjort fika till mig igårkväll så det var bara att hämta ur kylen direkt jag vaknade, det var också väääldigt nice tack mami loveyou.
Idag är det tisdag(min favoritdag), jag har bara två lektioner, idrott och multimedia. På idrotten ska vi redovisa någonting om kost och jag tror inte någon är förberedd haha. Det får gå som det går helt enkelt.
Nu ska jag packa ihop allt och börja gå om ett tag, efter skolan drar jag nog till stan en stund och byter ett par leggings sen ska jag hem direkt och plugga. Puss!
1 år sen haha..

Orkar intee-e-

2011-04-11 @ 22:39:11
Har haft en jättejättejääättelång dag idag. Skola, extramatte, lekt med bästis, varit ute i 90 min och gått, duschat, dött. Är helt hjärndöd typ så tror jag ska lägga mig nu. Bloggar imorgon istället, förlåt puss

There is no one else but you

2011-04-10 @ 23:00:13

True love isn't something you find when you're looking for it.
It's something that finds you when you need it the most.


Jag tror att jag faaaller

2011-04-10 @ 22:21:25
Men hallååå däääär
Har ju varit i Sundsvall, blev en liten paus från datorn också så det var jävligt skönt faktiskt. Har umgåtts med mamma, pappa och Simon heela helgen så nu får jag lite alone-time ikväll och det är ju också rätt skönt ibland. :)
Har dock sjukt ont i huvudet och kameran ligger nere i väskan så kan visa er bilder later. Köpte inte mycket alls, men pengarna försvann ändå haha? Blev bara två par leggings och ett linne. Det kan(ska) jag visa senare också.

Ikväll sover jag hemma hos familjen och imorgon halv nio åker jag med papsen in till Umeå, missade sista bussen ikväll så jag är lite ledsen. Men det var väl lika bra eftersom det ösregnade ute och det är ju inte precis roligt att gå hem i sånt väder. Nu ska jag fika lite och försöka intala mig själv att morgondagen inte kommer bli så jobbig som jag tror(har extrapass i matte för första gången i mitt liv...) men det blir säkert bra. Blir en pluggvecka i veckan, tråkigt men sen får vi lov och då kommer ingen vara gladare än vad jag är! Natti på er mina små hjärtan, hörs imorgon

hejdå umeyo

2011-04-08 @ 13:39:04
Pappa hämtar oss utanför lägenheten kl 14 och sen åker vi ner till Sundsvall, bye! :D

Adore you

2011-04-07 @ 21:49:47


Dissar älsklingen och sitter framför datorn istället hihi. Nej men blev less för han vill se på någon dålig film på sexan så jag kan lika gärna kolla runt på massor av bloggar, facebooka osv. Helt okej ändå, men nu ska jag joina honom under täcket och pussas lite.
Hörs imorgon innan jag drar söderut!! PUSS ♥

Min bebis har ont :(

2011-04-07 @ 16:55:44


Jag har varit en dum flicka....
Dampade i sängen med Simon och båda fick hetsanfall för vi skulle vara dumma mot varandra och det slutade med att jag rev honom på armarna. :( Fick jättedåligt samvete så var tvungen att hämta ett hellokitty plåster åt honom 
Ska åka till Simon om en stund så det blir nog inga inlägg ikväll. Kanske ett innan vi lägger oss, bara så ni vet! kyss

Godnatt.

2011-04-06 @ 23:45:17
Nu ska jag lägga mig under mina fyra duntäcken och sova, godnatt på er!

DAMN

2011-04-06 @ 19:43:43


Britney är så jääävla grym alltså.

Det absolut VÄRSTA jag vet....

2011-04-06 @ 18:54:01
Är maskar/larver och insektsägg... FYFAN!!!!!
Alltså det finns fan inget värre än när det har regnat och det ligger maskar överallt på vägen och när man ser massa larver på ett träd eller nåt, det är så JÄVLA vidrigt. Såg en fluga i lägenheten igår och nu är jag rädd att det är typ flugägg någonstans.. Usch, äcklas av tanken.
Det enda som är bra med vintern är att det inte finns några äckliga kryp.

obs

2011-04-06 @ 18:13:28



Håller på med designen, det är därför det kan se lite konstigt ut just nu!


When you grow a pair, you can call me back.

2011-04-06 @ 15:50:25



Hej alla söta 
Jag ligger i sängen som vanligt och kollar på Simpsons medans jag leker med bilder i ps, chiiill. Ikväll kommer nog mamma en sväng med mat och sånt, så det blir nice. Har verkligen inte mycket att skriva alltså, kan bara berätta att jag ska försöka fortsätta med designen på bloggen ikväll. Hoppas att det blir som jag tänkt mig!


Himlen luktar plast

2011-04-06 @ 11:09:29


Hemma idag också, skönt fast ändå inte. Svettas, mår illa, huvudvärk. Ja, ni fattar..
Ligger i alla fall och myser i min rosa säng hihi, har ätit lite yoghurt på morgonen och nu ska jag bara ta det lugnt och se på tv. Hörs nog lite senare, puss!

Puss på dig sötnos

2011-04-05 @ 23:13:21



Jag tycker om dig såhääääär mycket!!
Kom hit och pussas en liten stund, ok?


brb

2011-04-05 @ 19:41:48



Drar till coop och ser om jag hittar något gott + bus.
Hörs när jag kommer hem..om inte febern dödar mig dvs :)


If I said my heart was beating loud

2011-04-05 @ 13:58:51
Hallå allihopa ♥ hoppas ni mår bättre än vad jag gör..

Igår vaknade jag upp med värsta äckliga känslan i bröstet, typ stopp i luftröret. Men gick till skolan ändå och kallsvettades hela dagen och så.. Sedan åkte jag hem till mitt hjärta och sov mest bara haha social tjej. Men det var mysigt i alla fall, älskar min bebis :)
Idag känns det ungefär likadant, ont i kroppen har jag också så har legat och sovit ett bra tag och nu ska jag strax äta en macka och dricka ett juiceglas med b-vitamin till. Måste bli frisk till helgen, ska till Sundsvall och shoppa jävel ju haha! Och sen hade jag tänkt tigga en kavaj av mamsen som jag blev dööökär i igår.. hihi

Nu blir det fika, hörs lite senare. Pusspuss!

Puss och kraaam

2011-04-04 @ 19:46:54
Mår inte riktigt bra så orkar inte med bloggen idag,
ska mysa med min älskling och äta gott, hörs imorgon. :)

Irriterande

2011-04-03 @ 22:40:22

 

Bild på lillebror för en vecka sedan.

Älskar att fota på fotbollsmatcher. Men idag när jag skulle kolla bilderna så var nästan alla suddiga, måste ha stativ när jag fotar alltså, bilderna blir skit utan. Åh, det som är så jobbigt att använda :( Aja, ska sova nu. Godnatt på er sötnosar!

 


Hellooo, new life

2011-04-03 @ 21:39:47


Är väldigt less på att ständigt må illa, ha huvudvärk och känna mig yr så imorgon börjar jag på nytt!
Hade tänkt mig att bli lite nyttigare bara för att jag hatar att inte kunna äta utan att bli illamående efteråt osv. Det här är vad jag hade tänkt följa, och jag skriver det här för att påminna mig själv och för att bli liiite mer motiverad, även fast jag vet att jag kommer klara det! :)

- Äta frukost, lunch, middag + mellanmål.
- Röra på mig minst en timme om dagen.
- Dricka mindre cola och äta mindre onyttigt.
- Sluta äta mat efter skolan på stan(dvs donken,frasses osv)

Att gå ut och gå är inga problem, äta onyttigt är inte heller något problem (tänker på chips, ostbågar, godis, choklad osv) eftersom jag inte tycker om det speciellt mycket, kan lika gärna äta någon macka eller något sånt. Donken har jag helt slutat äta på, blir väl någon gång ibland men det är helt okej ju!

Sen så har jag tänkt börja ta skolan på lite mer allvar, eftersom jag alltid har ångest på söndagar över saker jag inte gjort, uppgifter jag inte lämnat in eller att jag ligger efter som fan. Så från och med imorgon tar jag en timmes extrapass, framför allt i matte, och ska försöka jobba några tal varje dag och plugga varje kväll. Men får självklart chilla några kvällar också när jag helt enkelt inte har lust.

Måste dock få njuta av min philadelphiaglass ikväll haha.. Nu köööör viii!

YUMMIIE

2011-04-03 @ 17:39:10


Philadelphiaglass ♥ Och bilden har jag lånat hääärifrån

Pratade nyss med mamsen i telefon för jag blev cpsugen på philadelphiaglass. Det är så SJUKT gott jag sitter typ och dregglar haha. Nej men hon skulle köpa ingredienser och sen skulle jag göra det och måste vänta i fyra timmar innan det är klart, blir emo.. Aja känner att det här blev ett onödigt inlägg men men, puss så länge


Mitt hjärta

2011-04-03 @ 15:55:30


för-all-tid<3

Hej bloggiiiiiiiiisen:) Gårkvällen ska vi inte ens tala om, aldrig varit så arg och less haha.
Idag vaknade jag och älsklingen vid tolv och jag fick som vanligt frukost på sängen, han börjar lära sig hehe! Nä skoja. Sen så har vi hunnit städa lägenheten lite, diska och gå ut med soporna och sånt tråkigt. Låg och såg på DH och Off the map en stund nu och för tio minuter sen åkte Simon hem. Sadface.. Ikväll kommer familjen hit, hoppas dom tar med sig någon mat för jag har verkligen inte lust att laga mat på en söndag. Hörs lite senare sötnosar, och tack för alla fina kommentarer. Blir jätteglad!


brb

2011-04-02 @ 23:39:22
Ska dra och se Adam Tensta nu, är döless och vill egentligen bara sova. Men det blir säkert roligt, godnatt alla. Puss!

Gårkvällen

2011-04-02 @ 17:39:11



Några bilder från gårkvällen som var riktigt skön!
Bäst var ju faktiskt Daniel Adams-Ray som var sjukt jävla bra, blev kär ju hihi. :)


Började hos mig med världens finaste vänner, sen drog vi oss mot Vasaplan och köade i 10 min, trodde det skulle ta minst en timme sååå lång var kön! Såg Daniel uppträda sen drog vi på donken och köpte cheeseburgare, hem till mig, sen skulle vi tillbaka (var det tänkt) och se Håkan men ingen var speciellt taggad så vi stannade hemma, och jag VET att jag kommer få ångra det senare.. Men vad gör man nu liksom? Blir i alla fall Adam Tensta ikväll och det är ju inte helt fel. 
Ska göra middag med älsklingen nu. Hörs lite senare!

 


cheeeeeeeeeerzz

2011-04-01 @ 19:05:39
Ska vara social med mina bebisar nu, ha en bra kväll, för det ska jag ha! PUsssss!

Senaste

2011-04-01 @ 15:04:30


Idag köpte jag lösögonfransar och igår så köpte jag en wavemaker för 200 kr! Inte illa ;)
Ska visa kläderna jag köpte tidigare i veckan och idag fick jag med mig en tröja från Gina också. Glad hihi!!

And I'll never let you go

2011-04-01 @ 14:57:34




Kom hem från stan för en timme sen kanske, är så otroligt trött i hela kroppen så det är skönt att få vara hemma lite. Josefin och Rasmus är också här så dom ligger i min soffa och jag ligger i sängen medans vi ser på Vänner och jag bloggar. Skönt! Min älskling slutar om ett tag så då kommer han nog också hit, och klockan fyra tror jag att Matilda och Daniel är här. Får se om dom också äter här i dont know yeeeet. Ikväll blir det folk och sen Daniel Adams Ray + Håkan!! WIE!!! Är sjuukligt taggad alltså :D Hörs om en liten liten stund, puss på er.


Tagga till

2011-04-01 @ 11:09:16
Hej alla söta som säkert sitter på skolan medans jag är ledig!
Idag har jag haft utvecklingssamtal och det gick jättebra, IG varning i matte men det var ju ingen nyhet direkt. Nu ska jag bara välja jacka och väska och sen drar jag mig mot stan och möter upp Josefin och Rebecca. Blir nog roligt. Hörs när jag kommit hem, lovar att det blir ett roligare inlägg då puss på er  

(btw!!!5+ ute, är det bara jag som är lycklig?)



RSS 2.0