Do you wanna be my babyboy?

2011-01-10 @ 19:21:04

Hemma igen! Har nyss käkat pizza och nu sitter jag bara på rummet och funderar på vad jag ska göra ikväll..
Saknar Mandis också, om du ser det här kan du ju höra av dig om du vill göra nåt... :( Jaja, ska packa mina saker ikväll, lär ju inte hinna imorgon innan jag drar!



Var och kollade på en 1½a eller något på Teg, den var jättefin och fräsch. Men jag trodde att den skulle vara mycket större än vad den faktiskt var, och det jag störde mig mest på var att det inte var någon dörr till sovrummet och att när man går ut så går man liksom inte i trapphuset direkt utan man måste gå på en "gång" utomhus innan man är vid trapporna/hissen. Dock var det riktigt lyxigt eftersom det är nybyggt.
Men vi ska nog inte ta den, jag klagar inte. Har mått dåligt hela veckan över att jag måste lämna min älskade lägenhet... Men nu får jag ju njuta av den ett tag till i alla fall!



Sen skulle boysen åka och träna så då åkte jag och mamma runt på olika affärer, Team Sportia bland annat. När hon var därinne passade jag på att dunka Justin Bieber på högsta volym i bilen, skööönt.
Hon köpte en tröja till Alex där och en till på Stadium. Och vet ni?!?!? Det var fan nollgradigt i Umeå jag var hur glad som helst när jag gick runt med min skinnjacka, wiee :D



Och efter att vi köpt lite stuff till brorsan fick jag lite hemliga saker av mamsen som ska
användas imorgon(kanske!), finns det någon som kan gissa vad det är? Jag är nervös
kan jag ju tala om i alla fall...



Kommentarer
Postat av: Maja

hårfärg;D

2011-01-10 @ 23:15:38
URL: http://majakemi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0