Ett litet hej

2011-05-30 @ 19:25:01


Tänkte bara titta in och säga hej och att jag saknar bloggen(och era fina kommentarer ♥) så jag kan ju passa på att visa mina nya shorts jag köpte på BikBok för 99kr idag. Nu ska jag återgå till det jag höll på med. Får se när jag orkar med ett till inlägg. Puss så länge.

Hejdå bloggen

2011-05-29 @ 12:41:54
Gårkvällen var kass. Var så grymt taggad och allt, men det är väl då det blir sämst antar jag.
GICK hem från Ålidhem vid halv tolv eller något(pga bråk) och la mig direkt, Chrille och Iwar följde med mig som tur var annars hade jag virrat bort mig totalt haha. Moa och Emma stannade på någon fest med killar från Lycksele och kom hem tre i natt kanske? Tror dom hade haft kul i alla fall och det var ju bra

Idag är det morsdag, så grattis mami älskar dig! Ska vara med familjen efter ett och sen ikväll kommer Simon. Det jag ville säga med det här inlägget är att jag måste få bli glad igen innan jag orkar lägga ner energi på inlägg efter inlägg, kanske bara säger hejdå för idag eller för en vecka. Men förvänta er ingen uppdatering. Har haft det riktigt jobbigt nu ett tag och det känns verkligen inte som det kommer bli bättre. Men bättre blir det alltid, bara svårt att tänka sig det just nu. Och tack till alla fina personer som tröstade mig i natt, ni är guld värda. Ha en trevlig dag/kväll så kanske vi hörs snart. Puss!

Orkaa

2011-05-29 @ 01:10:36
Kom hem för en timme sen pga bråk och dryga personer.
Umeå är en jävla fittstad och jag längtar tills jag gått ut skolan och får flytta till en större stad med bättre människor. Godnatt.

Rahrah

2011-05-28 @ 16:58:37


Igårkväll var det partaj på Ålidhem så vi var där hela kvällen, helt(väldigt) okej!
Träffade mamma och allt haha söt. Ikväll vet jag inte riktigt vart vi ska men hoppas det blir lika roligt som igår om inte roligare, ni som sitter inne och tycker att jag uppdaterar kasst, ni borde dra ut och göra nåt istället! Puussss

Partyparty

2011-05-27 @ 18:38:54


Vi får höras imorgon :*

Tell me everything's OK

2011-05-26 @ 11:45:53



Nu åker jag hem! Hörs ikväll om inte tidigare, puss!


Todayyyy

2011-05-26 @ 10:09:22

Så här ser jag ut idag. Har flätad lugg som går ner lite på sidan och fäster den med att tupera och spraya lite. Har min hårspray hos Chrille och dom som finns här hemma är inte bra alls så det var ju inte helt okej..

Idag vaknade jag kvart i sju av att mamma sa något eller ja jag minns inte precis haha, har precis sminkat mig för första gången sen kulturnatta och nu kollar jag på tv och ska käka något alldeles strax. Sen blir det att packa ihop alla mina grejer och åka med papsen in till stan halv ett. Sedan ska jag möta mitt hjärta på stan och kanske min grupp också..? Eftersom det är redovisning imorgon och jag har ingen aning om hur vi ska redovisa eller nåt!! Aja nu blir det mat, kyss!

White

2011-05-25 @ 19:07:51


Mitt bästa köp på länge. 100 kr på BikBok. Hur värt?

Buuöööhöhöö

2011-05-25 @ 18:18:42
part two//Kommer grina sönder.. även fast jag vet hur det slutar..

Har precis sett senaste Harry Potter filmen, alltså part one. Och jag fick sån hemsk ångest.. Alltså sista filmen kommer ut snart ju!! Hur ska jag kunna leva utan att se fram emot dom här filmerna?!? Jag som är så jävla besatt, och jag har liksom växt upp med Harry Potter buääh blir fan ledsen på riktigt.

Har ingen aning om jag vågar se den i sommar ens.. Sån tönt är jag, jag vet! Och min kusin är precis likadan vi kommer springa ut tillsammans och gråta på kajen eller något efteråt hahaha. Aja, ska sluta dryga det här inlägget var inte precis vad jag tänkte att det skulle bli från början men, nu när/om ni har läst så kan ni ju anteckna att jag är ett Harry Potter-freak! :D 


I want you all over me

2011-05-25 @ 12:43:06
Hallå allaa goa och glada
Jag vaknade elva det var sjukt skönt att få sova ut en gång! Har precis ätit tacos med tortillachips, så har lite ångest över det nu. Sitter också och kollar på resor eftersom jag + min familj åker utomlands i vinter tror jag det var? Och sen ska jag nog dra någonstans med mina vänner nästa höst. HUR BRA? Väldigt.
Nu ska jag forstätta med att plåga mig med resor och sen ska jag chilla hela dagen. Inget skolarbete för mig inte! Blir hemma imorgon också om någon ville veta, men på fredag är det redovisning och jag sviker inte gruppen :D


Haiiiir

2011-05-24 @ 19:19:27


Bara så ni vet så har jag ett jävla problem nu alltså.
Jag hade tänkt köpa nytt löshår nu eftersom mitt är snart ett halvår gammalt(!!) och börjar bli väldigt slitet och tunnt. Och jag ska ha lockigt hår på skolavslutningen då lär det ju bli MINST 5 cm kortare så just nu ser det ut som att det blir det långa.. Och sen har jag ju 50% rabatt så det kanske är lika bra att köpa det dyrare? OCH(ett sista och hahaha) jag hatar att ha kort hår så måste fundera nu. Hm.. 


Från mobilen

2011-05-24 @ 14:39:00


Sitter i bilen på väg Bjurholm så tänkte att ni kanske ville se några bilder från helgen!
Och jag veeet att jag ser ut som en fet bebis utan hår(haha..) på sista bilden men Oliver var ju charmig så den bjuder jag på ;) Puss

True love

2011-05-24 @ 13:26:59
Måste bara få säga att jag skulle inte kunna leva utan min pälsjacka <3

Cell

2011-05-24 @ 12:58:09

Bild från förra veckan när det var cpväder här i lilla Umeå :)

Hejhej, fick sova tre timmar i natt. Mamma ringde och väckte mig innan sju och fan vad trött jag var! Helt sjukt, men nu är i alla fall mattenationella gjort och jag kan bara be till någon Gud om att jag får G och hoppas på att det var mitt sista matteprov någonsin.
Just nu sitter jag och ser på tv och väntar på pappa som ska hämta mig tio över två. Ska hem igen eftersom jag är sjuuk.. Hörs senare

Andasssss

2011-05-23 @ 22:32:42
Jag orkar inte mer nu, godnatt på er!

Pretty

2011-05-23 @ 17:17:45

Come and light up my life

2011-05-23 @ 15:03:41


Det är här jag har levt dom senaste 18 timmarna..
Kallsvettas, hostar och är jättetorr i halsen så hostan blir ännu värre. Och vet ni vad det värsta är?! Har fått sommarjobb. Och fick inte ens det jag ville ha. ÅÅÅÅÅÅÅH sug. Sista perioden och allt nu skiter jag i det här vill dö. Fuck life.


Jobbig morgon

2011-05-23 @ 12:32:49
Godmorgon....
Mamma väckte mig efter tio och jag har gått runt som ett spöke och försökt få i mig något i alla fall. Jag har gjort 2/3 av min APU-rapport och började precis på en Hälsouppgift. Är sjukt trött eftersom jag inte fått någon sömn inatt så jag ska vila en stund. Sen kan jag visa min nya jumpsuit som jag fick av världens bästa mami! Puss



Thoughts

2011-05-23 @ 01:00:03
Har försökt sova i timmar men nu orkar jag inte ligga kvar i sängen längre..
Jag ser förjävlig ut, nej jag ser förstörd ut. Mörka ringar under ögonen, röda ögon och håret är äckligt. Hostan dödar mig och jag kan inte prata utan att jag börjar gråta. Som det ser ut nu så har jag nog fått halsfluss. 
Pratade med min pojkvän ikväll, det behövdes. Hatar att bråka. Speciellt med mitt hjärta.

Nu ska jag gå ner och sätta mig framför tvn. Kan ändå inte sova.

.

2011-05-22 @ 23:10:04
Fan vad jag hatar att bråka med dig

Sum

2011-05-22 @ 22:08:32


Två SJUKT fina klänningar som jag ska beställa när jag fixat lite pengar, dom kommer från Nelly!

Kulturnatta

2011-05-22 @ 15:47:59

Det började hemma hos Chrille med pizza och prat och sånt jättemysigt. :)


Jag och min fina bästis!



Min underbara pojke

HAHA ÅH! Min älskling och jag, + killen med masken som gick runt överallt och sa ingenting och bara chillade hahah så skön bara. Lite störd kanske men vad spelar det för roll.



Träffade Moa för första gången och det ska man självklart fira med pussar

Balkonghäng

Självklart så hade killarna snott min kamera och fotat sånt här snusk...

Puss på världens finaste och bästa kusin!

Och sen spårade det totalt! Haha nej men kvällen var KUNG, kan inte säga annat. Dock blir det ju tråkigare och tråkigare på kulturis eftersom alla vänner hänger på krogen där jag + mina 94kompisar inte kommer in.. Men nästa år då jäääävlar!!!!
Jaja, tack i alla fall för kvällen! Love you 

Ursäkta..

2011-05-22 @ 13:55:42
Men vi skulle ju dö igår så hade inte riktigt tid med bloggen :) Hade SJUKT roligt dock var det inte riktigt 100% hela tiden men vad gör det? Är sjuk som fan så ska hem till mamma och pappa och lägger in bilder på bloggen då. Hörs snart älsklingar! 

Hooked

2011-05-20 @ 12:02:45
Det gick ju för fan inte att komma in på datorn igår
när jag skulle visa bilder från dagen.. Så jag gör det nu istället! Hörs senare, pusss



<3<3

Cleanin'

2011-05-19 @ 19:43:44

Den här dagen har varit seeeeeeeeg kan jag lova.


Har varit i skolan, åkt till sjukhuset med Josefin och Rasmus för att möta upp min älskling och där hälsade vi på Chrille som får åka hem idag, sen drog vi hem till mig och jag började rensa kläder, gjorde en äcklig soppa som jag konstigt nog blev mätt på och medans Simon la sig och sov i en timme dammsög jag, torkade golvet, gick ut med soporna + städade upp.

Nu ska vi gå och panta alla jävla flaskor som ligger framme och sen ska jag fortsätta städa. ROLIGT! Nej men det måste faktiskt vara lite fräscht nu när mina bebisar ska komma och sova här och allt. Hörs innan jag lägger mig med lite bilder och så. Puss!

Troettish

2011-05-18 @ 22:26:14
Hejhejheeej alla goa och glada
Ikväll har jag varit ute och gått i prick en timme och sen har jag bara duschat och kollat på tv medans jag snackat med Simon och Chrille på skype. Som vanligt alltså! Imorgon ska jag leta reda på ett prov som jag skulle lämnat in förra året heh.. Jaja, ska försöka sova. Är döless!

Btw, vet att min blogg är jättetråkig nu med lite bilder och så.. men är deprimerad eller något så allt känns tråkigt och sämst. Jobbigt i skolan också. Men tack för att ni kommenterar så fina saker då och då. Godnatt på er


First page of our story

2011-05-18 @ 18:43:29

JÄTTEgammal bild på mig och sötan!

Min pojke har precis åkt hem till sig, tråkigt. Han har varit hos mig sen klockan två och vi har typ sovit haha. Som vanligt alltså. Idag hade jag första delen av mattenationella, och vet ni vad? Jag tror att det gick rätt så bra ändå! Är dock fortfarande sjukt nervös över att jag inte kommer klara G men man kan ju hoppas i alla fall.

Snart ska jag ut och gå min vanliga runda, har inte gjort det på en vecka men har varit/är fortfarande rätt förkyld men orkar verkligen inte sitta inne och tjocka mig och få ångest haha. Så jag fick långa Simons hörlurar så då är det rätt chill att vara ute en stund, hoppas att det inte börjar regna bara. Pusshej

You had me at hello

2011-05-17 @ 21:58:19



Åh vad jag älskar dig, mitt hjärta.


Plugg, plugg, plugg + ännu mer plugg

2011-05-17 @ 18:54:53


Hallå alla gullungar där ute :)
Idag har jag inte haft någonting i skolan bara ett studiebesök som började 10 och slutade kvart över 11 så det var skönt. Blev dock as less för vi trodde att vi hade matte i tre timmar så åkte till skolan men näe då får vi veta att vi slutat redan så det var ju inte så kul. Sen så fixade jag lite grejer på stan och så, mötte upp Nathalie och hennes kompis och fick se hennes lilla bebis ååh vad söt hon var!!

Nu ska jag fortsätta plugga och sen blir det att göra lite middag, puss.

Livet sviker

2011-05-16 @ 20:20:26
Är så himla ledsen, arg, trött och som om inte det vore nog så känner jag mig sjuk. 
Det är de här dagarna som är det jobbigaste, att inte komma hem till någon som kan göra mig gladare eller hjälpa mig med allt jag ligger efter med i skolan. Har bara lust att dö så jag slipper den här skiten. Ska försöka att inte gråta.. orkar inte ikväll. 

Hoppas på en bättre dag imorgon. Godnatt.

Still in love with judas, baby

2011-05-16 @ 16:41:55

Saknar dig redan bebbbo <3


Varför blir man alltid sjuk när man inte vill eller överhuvudtagen får bli sjuk?!
Sitter i tre tröjor och fryser, mina halsmandlar är som två stora klumpar, jag hostar och jag nyser. Det enda som fattas är feber och tro mig, om jag får feber kommer jag lacka ur TOTALT. Har inte tid med att vara sjuk nu, blir jävligt less bara.

Har precis ätit lite av glassen som blev kvar från igår och ska lägga mig i sängen strax, ska kolla lite tv sen ikväll blir det plugg och får se om jag drar ut i kylan annars gör jag styrka hemma. Hörs later, puss!

Orkar inte meeeer

2011-05-16 @ 15:13:46

little photo_p20 (MMS)

Orkar inte meeeer


Sovmorgon

2011-05-16 @ 11:23:42

Alltså åh det regnar jättemycket ute jag blir emo. Skoja jag kollade ut nu och det regnade inte alls men det kommer börja igen när jag ska gå till skolan och jag har till och med orkat fixa håret.. KUL!
Något som inte är så roligt heller är att min älskling började klockan tio och vi vaknade kvart över nio. Faaaaaan vi som skulle vakna typ sju och ligga och mysa. Aja, får väl vänta till torsdag istället..

Jag börjar 12.40 eller 13.00 idag jag har ingen aning om vad som är rätt men jag får väl gå så jag är på skolan runt halv ett eller något. Blir bra hursom! Idag har jag en mattelektion som börjar halv tre och slutar fyra hehe blir awesome ändå jag älskar typ matte än fast jag inte förstår något ne skoja, nu ska jag packa väskan puss hejdå 



Min dag

2011-05-15 @ 20:09:00

Sitter och målar naglarna i en mörkrosa nyans, jag är verkligen besatt av rosa detaljer nu alltså haha. 
Idag har jag alltså varit med Nathalie, vi har inte träffats mycket alls det senaste året(!) så idag drog jag hem till henne vid tre och var med henne och Anna också en liten stund, vi har snackat, ätit jordgubbar doppade i choklad osv bara mysigt. Och det finns nästan ingen bättre känsla än när man hittar tillbaka till en gammal vän.



Just nu är det sämst väder(se på bilden bara!) och jag väntar på min fina pojkvän som borde vara här när som helst, han ska sova här i natt eftersom vi inte varit med varandra i helgen och båda börjar sent imorgon så det blir perfekt. Jag har laddat ner både Justin Biebers film; Never say never och The Rite i helgen så vi ska myyysa framför tvn med b&j och godis kanske. Nu ska jag lägga ner datorn och bädda sängen. Vi hörs imorgon innan jag går till skolan. Godnatt alla söta!

Pink

2011-05-15 @ 15:22:00



Fick hem denna i veckan, så himla fin färg! Jag älskar den.
Fick ett lila lipgloss också men jag passar inte så bra i mörka läppar.. Dock blev det inte så mycket färg men. Det rosa är i alla fall helt perfekt!

I'm off

2011-05-15 @ 12:45:00




15 maj 2011

2011-05-15 @ 11:18:51


Godmorgon på er
Imorse vaknade jag klockan 7(.....) pga min förjävliga mensvärk, kunde i alla fall somna om och vaknade runt halv 10 igen. Så det var ju faktiskt helt okej. Men just nu vill jag inget hellre än att knarka pronaxen som såklart ska vara hemma i Umeå.. Duktig jag är som lämnar värktabletterna där!!

Håller på att sminka mig nu, sen ska jag sätta upp håret och välja kläder. Åker med ettbussen in till stan och ska bara hem och byta till converse sen drar jag till Nathalie och tillbringar min dag där. Och om jag har tur så sover min pojkvän hos mig också, men det är långt ifrån säkert haha. 

Hörs innan jag åker, puss!



Turn off the lights here baby

2011-05-14 @ 16:37:29


Blä för denna dag jag har inte gjort något alls bara legat inne och dött typ.

Ska dock ut och gå snart men tror jag ska plugga lite matte före det bara, har sån hemsk ångest inför matte nationella så ni förstår inte!! Det är som att jag kommer dö om jag inte klarar kursen, just nu känns det så i alla fall. Och ni vet känslan när man jobbat riktigt hårt för att klara någonting och det ändå inte går, alltså jag kommer fan bryta ihop och hoppa av skolan om jag inte klarar det här.. 

Ikväll hade jag tänkt fixa ett par grejer och sen ska jag se Eurovision som sagt. Hörs :)

Huvudvärk + Family Guy

2011-05-14 @ 14:00:44
Godmorgon snyggingar! Mitt huvud sprängs och jag är sjukligt trött, ska ligga och kolla igenom säsong 8 av min favvoserie och sedan ska jag ut och gå en timme eller två, ikväll blir det myskväll med min familj + eurovision såklart och imorgon tar jag ettbussen till stan och ska då vara med Nathalie. Blir nog mysigt. Puss så länge

Aiight

2011-05-13 @ 20:50:45

Pratar med den här söta pojken till vänster haha!
Stannade hemma ikväll efter att jag träffat tjejerna en stund på konstgräset och nu har jag bara legat framför tvn och planerat kultur med Erik snutten. Han kommer till mig på fredag och stannar till söndag. Blir nog suuuper!

B-o-r-e-d

2011-05-13 @ 17:40:02



Sitter framför datorn och tar fula bilder heh.
Väntar på att Amanda ska ringa och höra av sig om en grej och så kanske det blir att lira lite brännboll en stund. Får se. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, fy faan vad skönt alltså!!


Finisar

2011-05-13 @ 15:30:00


Köpte ett par nya shorts för ca 300 kr förra helgen, var inte säker på om jag skulle ha kvar dom men nu har det ändå gått så lång tid så.. Tycker verkligen att dom är huuuur fina som helst men inte riktigt säker på vad man ska ha till? Jaja, hur som helst så kommer dom nog vara mina favvisar i sommar.

(redigerar alla mina mobilbilder i mobilen så jag slipper hålla på när jag laddat över till datorn)

Fre13/Hemma hos mamma & pappa

2011-05-13 @ 15:01:58



Hallå allaaa
Är redan hemma i lilla Bjurholm, har redan redovisat mitt tal (det var tydligen många som skulle hålla sina tal idag så) och jag ska hålla på med en annons i helgen så jag tog 13.05 bussen hem. Min rygg värker och magen är inte riktigt helt okej så jag antar att jag varit så sur idag är för att det värker konstant = mensvärk. Blööhh.
Det blev inte bättre av att jag har varit kissnödig sen klockan 12 heller haha. Men nu är jag hemma och om en stund blir det pizza med tjejerna! Eller får se om jag köper en pizza, kan lika gärna bli en sallad. 

En dålig grej är att jag har lämnat båda kamerorna hemma i min lägenhet så nu har jag bara mobilen att fota med.. Men vad gör det? Den är faktiskt helt okej ändå. Nu ska jag i alla fall kolla runt lite på FB och så. Hörs senare!

Fint

2011-05-13 @ 11:25:37

ph1, ph2, ph3, ph4


Såg finaste filmen på länge igår, Water for elephants..
Den var sjuukt bra alltså! Om ni inte har sett den så gå och se den. Grät ett par gånger och sen är det ju inte helt fel att sitta och kolla på Robert Pattinson i ca 2 timmar. Mums!

Gniiight

2011-05-12 @ 22:31:04
Skriver om dagen imorgon istället, lägger mig i sängen med citronvatten och popcorn och pussas med baby istället! Godnatt :)

Kom precis hem

2011-05-11 @ 22:02:04
Kom precis hem från en 55 minuters promenad så nu är jag helt slut i benen och rumpan haha!
Hade tänkt se Off the map och sen gå och lägga mig, har bara fått sex timmars sömn nu två dagar i rad och jag behöver minst åtta. Så i natt ska jag sova läääänge, tur att min älskling sover här så blir det extra mysigt.

Haha en sjuk sak som hände mig idag när jag vaknade(jag och Simon somnade runt halv sex), vi håller på med en reklamkampanj i skolan och det vi håller på med är knäckebröd. Jaja, så när jag vaknade runt sju skrek jag typ "AAH VART ÄR BRÖDET?!?!" och var heeeeeeelt säker på att jag hade lagt mig med knäckebröd i sängen eller nåt haha as konstigt.

Aja, nu blir det OFF THE MAP och sen duschen, sen sängen. PUSS!

Onsdag

2011-05-11 @ 20:18:01

TYP SÅ HÄR KÄNNER JAG MIG JUST NU, AS ROLIGT!!!
Bild lånad från google.se

Edit: Fick en kommentar av en anonym person om att jag tagit den anonyma personens bild så den är borta nu, tror dock inte att den är seriös eftersom personen var just ANONYM haha.. Men tar bort bilden i alla fall, onödigt att bli stämd liksom! :D

Hallå snuttarrrrrrrrrrrr

Idag har jag varit på skolan, inte haft speciellt jobbiga lektioner men. Hade även talet idag och det kunde fan inte ha gått bättre, men tur det för jag hade verkligen lagt ner tid på att lära mig det så det var riktigt skönt faktiskt.
Efter skolan mötte jag upp älskling för han ska sova här idag och imorrn och vi satt oss i parken och pluggade matte och åt glass typ, blev dock ganska kallt så efter mitt dampanfall på matteboken drog vi hem och sov en liten stund.
Nu ikväll ska jag plugga matte, tragiskt men sant. Måste få G i kursen jag har sån sjuk ångest över att jag måste göra prövningar och shit senare. Sen så kanske det blir sommarskola don't know yet.. Hoppas inte.

Nu ska jag äta en pizzaslize och plugga ensam eftersom det är hockey på tv.. buhu, uppdaterar efter jag varit  ute och gått eller nåt puss

BRB MATTE

2011-05-11 @ 09:41:22



HAHAH Förlååååt för alla cpbilder men dom är ju bara fööör roliga alltså :D
Nu ska jag i alla fall ha matte och sen ska jag plugga på håltimmen. Hörs laterrrr


- ♡

2011-05-10 @ 21:24:21
- Inget mer dåligt, ska försöka börja tänka så positivt som möjligt. Ska försöka sluta hata mig själv, sluta hata andra. Ska sluta prata om sånt som jag inte vet någonting om, ska sluta vara jobbig, ska försöka njuta av sommaren den här gången. Ska ta vara på det jag har. Och jag ska gå ut första året med minst godkänt i alla ämnen.

Sjukt söta bebisar

2011-05-10 @ 19:39:43

Snabb uppdatering

2011-05-10 @ 19:23:22
Kom precis ut ur duschen, hinner inte med 70 minuters promenad idag så körde bara lite styrka. I morgon ska jag ut!!

Just nu håller jag på att skriva klart allt på mitt tal som jag ska hålla imorgon, jag tog bort en gubbe från det och ska skriva lite mer om Albert Fish. Han måste nog ha varit en av de sjukaste människorna i världen, om ni har tråkigt/vill bli äcklade kan ni läsa om honom här.

Annars då? Livet rullar på sakta som fan. Det ser ut att bli dåligt väder i veckan, hoppas jag har kollat på helt fel väderrapport. Och i helgen ska jag hem till mamma, pappa ska ha lägenheten så det passar ju bra. Nästa helg är det kulturnatta och det är helt sjuuukt vad jag är taggad! Nu ska jag fortsätta med mitt tal och försöka lära mig det utantill, hörs senare.

We were never meant to be

2011-05-10 @ 15:22:19

ph från we<3it
Nu: Mysa ner mig i sängen och försöka sova en liten stund. Puss

Money makes the world go round

2011-05-10 @ 11:52:36


Hallå bloggen, sitter vid skywalken med Fanny och pluggar lite. Ändå skönt! :)
Josefin aka skolkarN lämnade oss precis och åkte hem med tidiga bussen så nu får vi helt enkelt klara oss själva haha. Har haft två nationella prov nu på morgonen, det första gick rätt så bra tror jag men det andra gick dåligt.. Illa.

Efter skolan funderar jag på att gå ner på stan med några vänner och kolla på lite somriga kläder, har ju bara varma och jobbiga tröjor nu haha, gick liksom till skolan med en tunn top och kjol. Så nu är det faktiskt sommar! Ska fortsätta med det jag håller på med nu, hörs när jag kommer hem då kan jag visa lite nya saker jag köpt. Pussss

Chillin

2011-05-10 @ 06:51:28


Hahahahahhahahaha orkar inteeeeeeee är för trött för sånt här ju

Ligger i alla fall i sängen och idag orkade jag inte sminka mig på toan så jag gjorde det här, varmt och mysigt kan jag lova! Nu ska jag fixa håret och ladda upp inför nationella, som kommer gå... jag vet inte

arg

2011-05-09 @ 23:11:04
Inläggen kommer ju inte ens upp
skitliv

Början på något stort

2011-05-09 @ 22:54:29
Hallå! Är huuur trött som helst nu, kom precis ut ur duschen och är så där äckligt varm.. Det värsta som finns i hela världen är att ha varma händer. Uuuuäähh blir arg

Jaja, gick som sagt till fyra idag och då hämtade mamma, Alex och Ludwig upp mig och vi åkte på Ersboda och köpte skor till mig och sen till Strömpilen där Alex hittade skor. Jag blev i alla fall jättenöjd, inte ofta det händer haha. Fick också en helsvart bikini, topz, nagellack, hårspännen och sådant. Åt på Frasses också(=ångestx10000), sedan så åkte vi hem till mig och Alex och mamma fick städa haha. Snällisar!

Skjutsade brorsan till hans kompisar för han skulle åka med dom till Holmsund för träning, då drog jag, Ludwig och mamma till lekparken och lekte. Sjukt roligt faktiskt, att gunga tex är gryyymt underskattat, himla kul var det i alla fall och jag har tusen as fula bilder haha. Sedan åkte vi runt i bilen och Ludwig ville kolla på ankor så vi gjorde det en snabbis också, och nu ligger jag i sängen och ska snart sova för imorgon ska jag upp 8.25.... Har egentligen sovmorgon till 10 men nej, så klart ska engelskanationella vara precis då. Ångeeeest.

Bjuder på lite bilder från kvällen och ska prata med min älsklingspojke en stund, sedan ska jag försöka sova. Måste kolla så att min väckarklocka fungerar.. Den gjorde inte det imorse, den måste verkligen ringa senast sju imorgon.. Hm, aja nattinatti!


Cool f12 haha

Ludwig 

Ayyyt

2011-05-09 @ 12:33:18

Bild från igår.

Blogg.se är ju jättekonstigt just nu, la upp 2 inlägg igår och hade skrivit ett aaaslångt igårkväll men då gick det inte ens att spara i utkastet.. :(
Idag har jag i alla fall en lång dag, slutar klockan fyra och sedan ska jag på Ersboda och leta efter en ny bikini och sånt roligt. Ikväll blir det plugg för min del och jag ska försöka städa upp i min lilla lägenhet också. Uppdaterar mer ikväll, nu ska jag ha mediekunskap i några timmar hehe. Puss!

1 år och 3 månader

2011-05-08 @ 20:38:30


Fyfan

2011-05-08 @ 19:15:33
Det var egentligen tänkt att jag och älsklingen skulle se Water for elephants ikväll, men jag är fan dödstrött. Ska ligga hemma och pussas istället, helt okej det med :)

Uppdaterar lite senare och berättar om dagen, för nyvaken nu hehe puss

Oh lala

2011-05-07 @ 21:19:23


Nu sitter jag och gråter för en 10åring fick träffa Justin Bieber och det fick inte jag buhuuu ne skoja men nästan så..
Ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på tv med Simon, men tänkte bara skriva ett blogginlägg först! Har typ fått en allergisk reaktion mina ben är rödprickiga typ.. åh vad fult! Sen blir det ju inte bättre av att dom är feta som jävla stockar heller. Någon som har ett bra tips på hur man blir smal(are) snabbt? Utan att göra något som skadar kroppen då! Ska fundera vidare på det medans vi ser nån film eller så, och om vi inte hörs senare ikväll så hörs vi imorgon innan jag drar och träffar släkten hehe. Puss

Vill du ligga med mig dååå

2011-05-07 @ 19:22:11


Simon sover så jag chillar lite ok
UPD: Mandzor ville också chilla så hon får vara med i detta aascoola inlägg:



Amanda Nilsson @ Facebook, även kallad ÄGGET hahahah



You make me wanna lala

2011-05-07 @ 19:02:12



Hej gullisar! Har precis käkat middag och sitter bara och chillar med min älskling nu. Idag har vi varit på stan och sen drog vi till Chrille som fortfarande är på sjukhuset. Vi var inne i lekterapi-rummen typ haha. Det var nice! Fanns biljardbord, xbox och sånt så det är ju lite roligare än att sitta inne på hans rum och dö :)

Ikväll ska vi ta det lugnt, jag ska plugga lite och sen ska jag ut och gå i 60 min får se om Simon följer med, ni får bilder från dagen senare. Puss!


Film

2011-05-06 @ 19:42:35


Ligger i älsklingens säng och kollar på Pirates of the Caribbean. Själv.. Haha!
Det är faktiskt inte så farligt, han sitter framför datorn och spelar med sina kompisar men det får han väl göra dååå bara för att jag är världens snällaste. Ikväll ska vi chilla jävel typ äta chips och grejer, taggar inte ångesten som börjar komma buhu. Jaja, får träna imorgon istället.
Mami hämtar oss vid halv elva imorgon och då ska jag hem och fixa mig och sånt sen blir det stan och förhoppningsvis massor av shopping för det blev ingenting idag heller. Vad har hänt med mig?! Hörs senare, pusssss

You used to hold me

2011-05-06 @ 13:05:36



Sitter på skolan just nu och håller på med vår reklamkampanj, slutar 13.35 och då ska jag ner på stan med några gullisar och SHOPPA för det blev inte av igår, hann inte blogga heller för jag kom hem nio och då var jag trött haha. Låg och kollade på tv med min bebis och så :) 

Idag åker jag hem till Simon och imorrn ska vi tillbaka till mig, sen får vi se vad vi hittar på! Bloggar senare puss


2304

2011-05-04 @ 23:04:44
Har precis fikat två kesomackor och oboy bara nice.
Gick min lilla runda på 57 min men behövde inte vänta vid något övergångsställe eller så, därför det inte tog 70 min. Just nu ligger jag i min underbara säng och pratar med finaste pojken i världen på skype. Ska nog lägga bort datorn om en liten stund, början tio i tio imorgon så det känns skönt! Har bara matte sen ska vi kolla på treorna så det blir säkert roligt. Efter det drar jag ner på stan  och kollar kläder och sådant, sen ska jag och Simon hälsa på Chrille tror jag. Godnatt!

Thoughts

2011-05-04 @ 18:54:29


Drar ut på en 20 kilometers springtur! Cya
Haha nä skoja ska ut och gå i 70 min istället är lite för lat för att springa + att jag har sjukt mycket träningsvärk i min rumpa. Paiiin när jag ska sitta alltså. Hittade i alla fall ett par hörlurisar i en av mina hundra väskor så nu är det ju riktigt chill att dra ut. Hörs om typ en och en halv timme, puss.

Bli min

2011-05-04 @ 15:13:40


ph:me

Pussades nyss med min älskling men han åkte lika fort som han kom hit.. Tråkigt.
Nu hade jag tänkt sova en eller två timmar, se på topmodel och så. Mysigt. Sen ska jag göra middag och plugga, livet är väl bara fööör härligt? Nä skolan kan ju dra åt bbbbb.

Mys++

2011-05-04 @ 13:26:23


Jag är redan hemma, fick jätteont i magen så var lika bra att dra hem. Försökte stanna kvar till Datakunskapen med det gick helt enkelt inte. Ska jobba lite med det hemma istället, var i alla fall på dom vikta lektionerna! Och annars så kan jag nästan mitt tal nu, jag ska snacka om Albert Fish och Pedro Alonso Lopéz som är kända mördare haha. Känns i alla fall JÄVLIGT underbart kan jag lova. Det flyter på rätt så bra.

Hade engelskanationella idag också, ärligt talat så vet jag inte hur det gick
. We'll see. Nu ska jag fortsätta med plugget och sen blir det nog en dusch, är laaagomt svettig asså. Sjukt kvavt ute.

Ingenting jag säger spelar längre någon roll

2011-05-04 @ 01:14:00
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Jag är helt lost

2011-05-03 @ 17:11:40


Den här dagen har gått väldigt snabbt, fick sluta tjugo över ett så det var skönt. Fick 300 av pappa också för att jag fotade fotbollskillar så jag, Iwar och Fanny fikade sen köpte jag den här ringen för 60kr. Nöjd! Väntade på älsklingens buss också, så jag behöver bara vara utan honom en dag i veckan. 

Nu blir det att skriva ett tal om två mördare haha, puss!
ps glöm inte bloglovin :)

Älskade tisdag

2011-05-03 @ 08:59:39


Hellohello babieees

Idag är det tisdag och jag ääääälskar tisdagar! Har bara två lektioner och idag är det extra chill, har hjärt och lungräddning på idrotten och sedan så har jag en redovisning efter lunch och det kommer nog gå bra. Hatar egentligen att redovisa men aja.
Efter skolan tror jag att jag drar ner på stan och kollar kläder, är sugen på något nytt hehe. Får se om någon gullig klasskompis ska dra dit då lär jag hänga på. Nu ska jag packa allt i väskan och sen drar jag. Hörs senare någon gång. Puss! 

Ensamt

2011-05-02 @ 22:54:33
Ligger i min nybäddade säng och orkar knappt hålla ögonen öppna, saknar min älskling.. Nu ska jag i alla fall sova. Natti

Be my Romeo

2011-05-02 @ 20:40:57


Har precis redigerat klart bilderna till elitlaget, blev väl helt ok ändå.

Idag har jag gått skola till klockan fyra(!!) och efter det var jag med min favvispojke i två och en halv timme, var jättemysigt. Sedan städade jag och nu är mamma och Ludwig här eftersom Alex har match. Vi har ätit paj och nu ska jag tjocka mig ännu mer med ostbågar, yummiiee. Hörs innan jag lägger mig. Puss!

Åh jobbigt liv.se hej

2011-05-02 @ 14:33:26
Sitter utanför klassrummet nu och resten av klassen har redan slutat, nice (y)
Har extramatte som vanligt på måndagar och det suuuuger kan jag lova. Men måste verkligen försöka få ett G i alla fall! Sjukt nervös inför matte nationella som är nästa vecka tror jag? Aja.. Skriver när jag kommer hem, om jag inte är för upptagen med plugg dvs.. Puss!

Älskar er

2011-05-01 @ 21:47:03

Hjärta

2011-05-01 @ 15:00:51


I'm sorry sometimes, I get jealous. 
Thinking that she could make you happier than I can, but I guess its my insecurities acting up. 
Because I know that I'm not the prettiest, smartest, or most fun and exciting girl. But I do know 
that no matter how hard and long you look..
You'll never find somebody that loves you like I do.

Valborg

2011-05-01 @ 14:16:38


Helluuu folket, slitna idag eller?
Hade gjort ett inlägg igår men det kom aldrig upp så jag bloggar nu istället. Det var jag, Simon, Matilda, Daniel, Sara, Iwar och Albin igår. Vi drog till Chrille och grillade lite där och vid nio åkte vi hem till mig och fixade oss osv, skulle egentligen träffa min lilla Jakob men det blev inte av och det var ju tråkigt.. Åkte buss till Umedalen vid halv elva eller något sånt och där sööög det, tråkigt folk som satt och pratade i sofforna typ hahaha. Men Simon kände två st där så var väl helt ok en stund, bussen gick inte förrän ett så vi fick vänta ett bra tag och sen blev det donken. Valborg är alltid sämst för mig förstår inte varför det är så.. Hade dock inte planerat någonting alls så får väl skylla mig själv I guess.

Nu ska jag i alla fall städa och plugga. Har en hel del att lämna in och på onsdag har jag Engelska nationella, men det ska nog gå bra! Engelska har jag alltid haft lätt för. Fast först ska jag göra två mackor, hörs later.

RSS 2.0